ГОРЕЩО
АЛЪШ-ВЕРИШ ЗА ВОТА: Кмет на Доган подарил 11,3 млн. лв. на близка фирма, а чрез нея се върти...
ГОРЕЩА ПРОГНОЗА на "Маркет Линкс": ГЕРБ първи на вота с 24%, ППДБ изостават с 10 пункта
УДАРИХА ДЪНОТО! Доган и аверите му пуснаха фалшиво видео, че Ердоган ги подкрепя - ето каква е истината
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ГОРЕЩО В ПИК! Майка с гневно писмо: "Заради Столична община, Фандъкова и Терзиев с двете ми деца оставаме на улицата!" Вижте за какъв абсурден казус става дума
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
500 г лапад, 1 яйце, 3 с.л. кисело мляко, 1 глава лук, 1 к.ч. ориз (фиде), 1 с.л. брашно, 1 с.л. червен пипер, олио, черен пипер.
Начин на приготвяне:
Ситно нарязаният лук и накълцаният на дребно лапад се задушават с малко вода. Поръсват се с брашното, червения пипер и солта, разбъркват се и се заливат с 1,5 л вода. Когато супата заври, се слага оризът (фидето) и пак се разбърква. Вари се 15-20 минути.
По желание се застройва със смес от яйцето и млякото и се маха от огъня.
Сладкиш със сини сливи
379235
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322145
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
90640
на 26.02.2019
Джолан в питка
139958
на 05.06.2018