ГОРЕЩО
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
Брутална саморазправа с Асен Василев: Такова 7-минутно унижение от парламентарната трибуна не е имало скоро (ВИДЕО)
ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА за Станислав Цанов! Как ютубърът окраде създателя си Волен Сидеров и си купи къща за близо милион
Кирил Петков се опита да подкопае етническия мир в България
Шефът на СДВР с ПЪРВИ ПОДРОБНОСТИ: Агитки и локали вандалстват в София след протеста, над 40 са задържаните (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
500 г лапад, 1 яйце, 3 с.л. кисело мляко, 1 глава лук, 1 к.ч. ориз (фиде), 1 с.л. брашно, 1 с.л. червен пипер, олио, черен пипер.
Начин на приготвяне:
Ситно нарязаният лук и накълцаният на дребно лапад се задушават с малко вода. Поръсват се с брашното, червения пипер и солта, разбъркват се и се заливат с 1,5 л вода. Когато супата заври, се слага оризът (фидето) и пак се разбърква. Вари се 15-20 минути.
По желание се застройва със смес от яйцето и млякото и се маха от огъня.
Сладкиш със сини сливи
409664
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


