"Зелени библиотеки" за столичани в парковете "Заимов" и "Гео Милев"

Животът днес

"Зелени библиотеки" за столичани в парковете "Заимов" и "Гео Милев"

5208
на 07.08.2021
Зелени библиотеки за столичани в парковете Заимов и Гео Милев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Зелени библиотеки" има за столичани в парковете "Заимов" и "Гео Милев".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Читателите ще могат да оставят своя прочетена книга и да вземат нова. Това е възможност, която дава седмото издание на инициативата „Зелени библиотеки“ с организатор Столичната библиотека.

Арт ателиета, музика и среща с писатели очакват софиянци от 10 до два следобед в неделя, каза за БНР Юлия Цинзова - директор на библиотеката.

Кампанията на Столичната библиотека продължава всеки уикенд до края на август на различни открити места в София. Следващата събота и неделя това са Южния парк и Зоологическата градина. 

.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК