Зеленски обяви, че руско-украинските преговори са трудни

Европа

Зеленски обяви, че руско-украинските преговори са трудни

10029
на 14.03.2022
Зеленски обяви, че руско-украинските преговори са трудни
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Украйна Владимир Зеленски нарече преговорите между руската и украинската делегации трудни, предава ТАСС.

препоръчано

Във видео съобщение Зеленски заяви, че украинците „трябва да издържат“, за да постигнат мир с гаранции за сигурност на страната.

"Преговорите са трудни. Видеосрещата на делегациите вече започна днес, тя продължава. Всички чакат новини вечерта. Довечера задължително ще съобщим", допълни още Зеленски.

Преговорите между делегациите на Русия и Украйна се провеждат в понеделник в онлайн формат. Според Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на кабинета на Зеленски, страните са представили своите изяснени позиции.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на Кърниградска, мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на "Кърниградска", мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 149
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК