ЗЕЛЕНСКИ СЪС СТРАТЕГИЯ: След войната заселва Украйна с мигранти от Африка и Афганистан

Африка

ЗЕЛЕНСКИ СЪС СТРАТЕГИЯ: След войната заселва Украйна с мигранти от Африка и Афганистан

18355
преди 4 часа
ЗЕЛЕНСКИ СЪС СТРАТЕГИЯ: След войната заселва Украйна с мигранти от Африка и Афганистан
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След войната Украйна може да започне да се заселва с африканци и афганистанци, за да се спаси демографията - това заяви социологът Владимир Паниото в коментар за украинското издание “Фокус”, по повод демографската стратегия на кабинета на Володимир Зеленски.

препоръчано

Паниото отбелязва, че тяхната адаптация ще струва скъпо, но въпреки това, те нямало лесно да се превърнат в украинци, тъй като в страната отношение към мигрантите не било добро.

Ние нямаме културата на други страни, където мигрантите успешно са се интегрирали”, изтъква социологът.

И добавяй, че за Украйна е по-изгодно да се опита да върне украинците, които са заминали в чужбина, вместо да харчи излишни ресурси, пише "Труд“.

За увеличаване на населението на всеки 10 жени трябва да има 22 деца, посочва “Страна” и припомня, че според ЦРУ, Украйна е с най-висока смъртност и най-ниска раждаемост в света.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК