Зеленчуков аромат

Читателски рецепти

Зеленчуков аромат

6242
на 01.10.2013
Зеленчуков аромат
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Необходими продукти:

препоръчано

250 г извара, 2 яйца, 50 г маргарин, 2 стръка зелен лук, 250 г червено цвекло, 25 г моркови, 20 г стафиди, 50 г царевица, 1 скилидка чесън, сол, черен пипер.

Начин на приготвяне:

Изварата се разбива с маргарина, солта, черния пипер и счукания чесън в миксер. Яйцата се сваряват, белтъците им се настъргват на ситното ренде и се добавят към сместа с изварата. Всичко се разбърква.

В салатена чиния се оформя торта от сместа. Страните й се облепват с настъргани моркови и червено цвеклои се прави кант със зърна варена царевица. Горният слой се декорира със стафиди и се поръсва с нарязан на колелца зелен лук и царевица.

В средата на тортата се поставя 1 черна маслина за украса.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК