Зелен коридор за пациенти с грипоподобни симптоми в област Добрич

Здраве

Зелен коридор за пациенти с грипоподобни симптоми в област Добрич

12445
на 07.11.2020
Зелен коридор за пациенти с грипоподобни симптоми в област Добрич
Автор:   ПИК

В област Добрич ще бъде въведен зелен коридор за преглед на пациенти с грипоподобни симптоми. Мярката има за цел пред кабинетите на общопрактикуващите лекари да не се струпват хора с различни оплаквания и смесване на потоците от болни.

препоръчано

През последните дни в областта се наблюдава повишаване на броя на установените случаи, предава БНР. 

В детска градина №7 в Добрич се извършва дезинфекция на помещения, както и в училището в Шабла. След положителна проба на начален учител в хуманитарната гимназия, под карантина е поставен един първи клас от училището.

Зеленият коридор при общопрактикуващите лекари за пациенти с грипоподобни симптоми се въвежда преди обед от 12:00 до13:00 часа и следобед  от 17:00 до 18:00 часа. Мярката ще доведе до разделяне на потоците и цели превенция на разпространението на заразяване с коронавирус. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това