Златка със скандално признание: С Карен сме садо-мазо

ФОТОГАЛЕРИЯ

Златка със скандално признание: С Карен сме садо-мазо

57818
на 20.12.2023
Златка със скандално признание: С Карен сме садо-мазо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Златка Райкова скандализира феновете си с признанието, че двамата със съпруга си Карен са фенове на садо-мазо изпълненията в леглото.

препоръчано

Поводът бе провокативен въпрос по време на разговор на Златка с последователите й в Инстаграм - дали Карен, с когото минаха тази година под венчилото, наистина упражнява насилие над нея.

А причината за него вероятно са спекулациите, че бившият тенисист е посегнал на едрогърдата блондинка по време на втория им меден месец в Тайланд.

Те бяха провокирани от кадри в нета, на които се вижда как Карен замахва заплашително към Златка, докато двамата са на масаж. Само че още тогава се подразбра, че най-вероятно всичко е на майтап.

свързани новини

В същия дух отвръща явно Златка и на провокативния въпрос. "Вие сериозно ли четете още какво пише... майкооо. Да, вярно е. Ние сме садо - мазо двойка", изцепи се Златка, цитирана от "Телеграф".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК