Златко Баретата цъфна на рождения ден на бившата си снаха (СНИМКИ)

Акценти

Златко Баретата цъфна на рождения ден на бившата си снаха (СНИМКИ)

125460
на 23.08.2021
Златко Баретата цъфна на рождения ден на бившата си снаха (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Модната инфлуенсърка Никол Толева, която изживя бурна любов с първородния наследник на Златомир Иванов-Златко Баретата, спретна луксозно морско парти за 25-ия си рожден ден, научи ПИК. 

препоръчано

На плажното парти се изсипа и цялото семейство на бившия командос. На снимките от тържеството са тагнати жената на Баретата, фитнес инструкторката Калина Иванова, както и най-малкият й син - шампиона по сноуборд Иван Иванов.

Сред гостите на Толева е бил дори Златимир Иванов. Става дума за средния син на Баретата, който е кръстен на него.

На празничните си фотоси рожденичката е тагнала всички членове на сем. Баретови, с изключение на оцелелия след няколко атентата и едно сериозно прострелване пред Съдебната палата ъндърграунд бос, който също има инстаграм-профил. Въпреки отсъствието му от снимките, най-вероятно и самият Златомир Иванов е уважил събитието на бившата си снаха.

Никол Толева доби популярност около най-голямата трагедия, която сполетя фамилията.

В края на 2018 г. след дългогодишна битка за живота си, първородният син на Баретата, Алекс Иванов почина само на 21 г. от вродено заболяване на кръвта. Красивата инфлуенсърка остана близка до сърцата на членовете на семейството и от тогава насам те задължително споделят щастливите си поводи. 

Иначе за рождения си ден Толева почерпи с торта, облечена в жълт фондан. Стайлингът на младата дама бе в тон със сладкарския деликатес.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК