Златко Баретата яхна мощен мотор "Харли Дейвидсън" за десетки хиляди

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Златко Баретата яхна мощен мотор "Харли Дейвидсън" за десетки хиляди

13595
на 29.03.2022
Златко Баретата яхна мощен мотор Харли Дейвидсън за десетки хиляди
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Златомир Иванов-Златко Баретата яхна мощен мотор на световноизвестната марка "Харли Дейвидсън" на откриването на новия мотосезон. Бившият командос се сля с хилядите любители на високите скорости, които се събраха на площада около храм-паметника "Св. Александър Невски" в столицата през почивните дни.

препоръчано

Златомир Иванов беше с кожено яке на мотоклуб "Джентълмен", на което грееше българският трибагреник. Визията му се допълваше от тъмносини дънки, черни кубинки и шапка с надпис "Харли Дейвидсън". 

Вероятно Баретата е почитател на бранда, тъй като преди време се появи с маратонки на същата марка, които бяха оценени на няколко стотачки. В лявата си ръка държеше пура, с която от години не се разделя, а за да не се набива на очи, беше сложил слънчеви очила. Въпреки това Иванов беше разпознат сред морето от мотористи, а и не за пръв път се появява на откриването на мотосезона. Погледите привличаше и стикер с череп, който пуши пура на задната част на мотора му, пише столичен ежедневник. 

Баретата беше в компанията на свои приятели, а често около него припкаше и огнено червенокоса дама.

Преди години оправданият на последна инстанция по обвинение в наркотрафик 53-годишен мъж подкара уникален ръчно изработен мотор. Тогава не се знаеше каква е сумата, която Златомир Иванов е броил за ексцентричното превозно средство, но със сигурност цената надхвърляше поне двукратно тази на базовия модел Suzuki lntruder 1800.

Дори и без подобрения подобен мотор върви минимум 8000-9000 евро. Машината на Баретата беше със специални огледала, лостове, стъпенки и ръчки и с къстъм джанти. Оригиналните гyми са били сменени с две различни по размер гyми. Таблото е изцяло дигитално. Ауспухът е скъсен и издава уникален звук.

В момента той се наслаждава на шофирането на чопър "Харли Дейвидсън", като справки в различни сайтове показват, че цената на модела започва поне от 40 000 лева, а според екстрите, може нарасне сериозно.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК