Златните рецепти на Ванга, Слава Севрюкова и Петър Дънов срещу най-коварните болести

КУЛТУРА

Златните рецепти на Ванга, Слава Севрюкова и Петър Дънов срещу най-коварните болести

31057
на 25.11.2020
Златните рецепти на Ванга, Слава Севрюкова и Петър Дънов срещу най-коварните болести
Автор:   ПИК

Истинско съкровище за всеки български дом очаква читателите на вестникарските павилиони в цялата страна от днес. Това е книгата „Златен билкарник“, която се разпространява с логото на издателство „Милениум“ и ще я намерите на цена само 6 лв.

препоръчано

Безценната книга съдържа здравни съвети и рецепти, завещани ни от петимата най-прочути лечители у нас – Петър Дънов, Петър Димков, Баба Ванга, Слава Севрюкова и Преподобна Стойна. Лековете на мъдреците са напълно природосъобразни и са успешно приложими и днес.

„Златен билкарник“ съдържа над 800 от най-успешните рецепти на народните ни светци, които може да си приготвите спокойно у дома, защото съставките са свободно достъпни в аптеките и магазините. Чудодейните илачи са подредени според заболяванията по азбучен ред, като са обособени няколко големи раздела – алергии, бял дроб, бъбреци, гърло, зъби и уста, кожа, кости, нерви, стомах, черва, черен дроб и др. Така търсенето е много по-лесно. При повечето болести са дадени множество варианти за лечение. Това дава възможност на всеки да избере онзи, който най-лесно може да спазва, а ако той не даде резултат – да се обърне към друга от множеството препоръки на народните лечители.

В по-тежките случаи или за по-бърз ефект могат да се приложат по няколко варианта на лечение едновременно – например за външно и за вътрешно приложение.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 276
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това