ЗЛОВЕЩА НАХОДКА: Деца откриха труп на жена в канал край врачанско село

Инциденти

ЗЛОВЕЩА НАХОДКА: Деца откриха труп на жена в канал край врачанско село

6662
на 22.04.2021
ЗЛОВЕЩА НАХОДКА: Деца откриха труп на жена в канал край врачанско село
Автор:   ПИК

Труп на жена е бил открит във врачанското село Лесура. Зловещата находка е била намерена във вторник в канал до реката край населеното място.

препоръчано

Тогава деца отишли да ловят риба и видели безжизненото тяло на жената. Изплашените малчугани се обадили на баща си, който веднага отишъл при тях и сигнализирал на спешния телефон 112, предава "БулНюз".

На мястото веднага пристигнали екипи на полицията и линейка. След извършения оглед било установено, че това е трупът на 45-годишната Сладуна Маринова. Тя била е неизвестност от около 10 дни, като дъщеря ѝ я била обявила за издирване.

Жители на селото споделиха, че Сладуна имала проблеми с алкохола. Доскоро живеела сама в къщата в населенето място, а преди месеци при нея се прибрала дъщеря ѝ заедно с мъжа си и детето им.

Хора от селото споделиха, че не знаят да е имала проблеми с някой, нито пък са чували за любовни отношения с мъж и нямат идея къде е била през тези 10 дни и как се е стигнало до фаталния край.

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 208
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това