ЗЛОВЕЩО: Намериха застрелян адвокат в офис

Крими

ЗЛОВЕЩО: Намериха застрелян адвокат в офис

222355
на 08.03.2024
ЗЛОВЕЩО: Намериха застрелян адвокат в офис
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж се самоуби в офис във Враца. Трагичният случай е от вчера. В 9.50 часа на тел.112 бил подаден сигнал за самоубийство в сградата на Проектантска на площад „Христо Ботев“.

препоръчано

Подателят на сигнала пояснил, че човекът е намерен с прострелна рана в слепоочието, съобщава BulNews.

След съобщението на мястото пристигнали екипи от криминалисти и спешни медици. При огледите е установено, че трупът е на 62-годишен мъж от София.

По непотвърдена информация самоубилият се е Веско П. Мъжът е бивш адвокат, който доскоро живеел в столицата, откъдето е и родом. Твърди се, че той е имал финансови проблеми, които са главната причина да сложи край на живота си.

Пристигналите на мястото криминалисти са намерили газов пистолет до трупа на Веско, който се оказал негова собственост.

Работата по случая продължава и вече има образувано досъдебно производство по чл. 127, ал.1 от НК.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК