ЗЛОВЕЩО: Откриха труп в Кючука

Региони

ЗЛОВЕЩО: Откриха труп в Кючука

11674
на 30.10.2021
ЗЛОВЕЩО: Откриха труп в Кючука
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Безжизненото тяло на мъж е открито в пловдивския квартал "Кючук Париж". На гледката се натъкнали случайни минувачи, които веднага подали сигнал в полицията, съобщава "Марица".

препоръчано

Трагедията се разиграла снощи, до известното заведение" Камела". 

На място пристигнали криминалисти, които заградили периметъра и извършили оглед. След това тялото е откарано в Съдебна медицина за установяване причините за смъртта. Запознати споделиха пред медията ни, че става въпрос за бездомник. През деня полиция и линейка са го убеждавали да му окажат помощ и да бъде настанен в лечебно заведение, но той категорично отказал. Няколко часа по-късно издъхнал. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Мермерски с ТОП АНАЛИЗ ще спре ли Тръмп войната в Украйна (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Мермерски с ТОП АНАЛИЗ ще спре ли Тръмп войната в Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК