ЗЛОВЕЩО РАЗКРИТИЕ! Убиецът от Прага ликвидирал баща си преди стрелбата

Европа

ЗЛОВЕЩО РАЗКРИТИЕ! Убиецът от Прага ликвидирал баща си преди стрелбата

80498
на 21.12.2023
ЗЛОВЕЩО РАЗКРИТИЕ! Убиецът от Прага ликвидирал баща си преди стрелбата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Трагедия в Прага има зловеща предистория. 24-годишният студент Давид Козак, открил огън в Карловия университет и убил най-малко 15 души, е ликвидирал собствения си баща.

препоръчано

Полицията е открила бащата на стрелеца насилствено убит в съседно градче Кладно. По първоначална информация на местните власти Давид е умъртвил баща си, преди да извърши нападението в Прага.

Стрелбата в Прага започна малко след 15 часа местно време. Съобщено бе, че мъж е открил огън във Философския факултет на Карловия университет.

Извършителят е действал сам.

Според novinky.cz Давид Козак се е самоубил на пътеката пред сградата на университета, когато полицията се е приближила до него. По първоначална информация обаче спецполицаите също са го поразили при инцидента. Аутопсията ще установи точната причина за смъртта.

Площад „Ян Палах”, където се намира сградата на университета, е в самия център на Прага. Там има много туристи и местни, които пазаруват преди празниците. В социалните мрежи беше пуснат призив на полицията хората да не напускат домовете си. 

По последни данни 24 души са ранените при стрелбата, някои от тях са в тежко състояние. 

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК