ЗЛОВЕЩО: Теглиха ножа на Доган - рязаха шефа на дерибеите парче по парче (СНИМКИ)

Епицентър

ЗЛОВЕЩО: Теглиха ножа на Доган - рязаха шефа на дерибеите парче по парче (СНИМКИ)

323263
преди 4 часа
ЗЛОВЕЩО: Теглиха ножа на Доган - рязаха шефа на дерибеите парче по парче (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Теглиха ножа на Ахмед Доган, даже парче по парче го рязаха.

препоръчано

Звучи зловещо, но фактът си е факт.

Снимки от събитие на коалицията на дерибеите "Алианс за права и свободи" нагледно показаха какво се е случило със Сокола.

Кадрите бяха качени във фейсбук-групата "Аз подкрепям Ахмед Доган" с уточнението, че са от партийна проява в Пазарджик.

Обаче фотосите, загатващи как след миг Сокола ще бъде разпарчетосан ритуално и ще се озове в търбусите на присъстващите на сбирката, престояха само няколко минути в социалната мрежа.

Явно на администраторите набързо им просветна, че насоченият срещу лика на Сокола остър нож не е най-уместният агитационен прийом във вече започналата предизборна кампания.

В последно време политическите формации не могат да случат на торти и предимно трупат негативи при избора на сладкарските изделия.

В края на миналата година, например, на новогодишното си тържество ППДБ изядоха нарязаните части от фигурите на паметника с надпис на Съветската армия, с което възмутиха обществеността.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК