ЗЛОВЕЩО: Тяло на изчезнал мъж изплува в язовир „Кърджали“

Крими

ЗЛОВЕЩО: Тяло на изчезнал мъж изплува в язовир „Кърджали“

9326
на 12.10.2022
ЗЛОВЕЩО: Тяло на изчезнал мъж изплува в язовир „Кърджали“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Открито е тяло на изчезнал мъж, което е изплувало в язовир „Кърджали“ в село Брош, съобщиха от полицията, съобщава Дарик. 

препоръчано

Сигналът е получен на 11 октомври. Екип на пожарната в Кърджали го е извадил на брега и е извършил оглед. 

Установено било, че тялото е на 63-годишен мъж от село Срединка, който е изчезнал в началото на месец декември миналата година. Не са били открити следи от насилствена смърт.

По случая е започнато разследване.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК