ЗЛОВЕЩО! Ченгето Караджов наел килър за родителите си

Крими

ЗЛОВЕЩО! Ченгето Караджов наел килър за родителите си

44707
на 30.12.2016
ЗЛОВЕЩО! Ченгето Караджов наел килър за родителите си
Автор:   ПИК

Убиецът ликвидирал Цветан и Божура в Пловдив, пожалил кучето им

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пълен аматьор е застрелял родителите на пловдивското ченге Венцислав Караджов, съобщават криминалисти, ангажирани с разследването на зверското престъпление. Двойната екзекуция на 74-годишния бай Цветан и съпругата му Божура се състоя на 15 май. Възрастните хора бяха застреляни в къщата си на малката пловдивска уличка "София". Основен заподозрян като убиец на дядото и бабата е собственият им син Венцислав Караджов. Оттогава той е в ареста.

препоръчано

Разследващите вулгарното убийство са убедени, че ченгето е ангажиран с екзекуцията на родителите си, дори самият той да не е натиснал спусъка, съобщава столичен седмичник. В тялото на полицейската майка Божура имало пет куршума, а в това на Цветан - три. Други два се били забили в прозореца на стаята, в която бяха открити труповете. Това кара криминалистите да смятат, че неумелият стрелец не е могъл да уцели жертвите си от 2-3 метра. Килърът обаче не е бил крадец, а близък човек, категорични са ченгетата.

Жертвите са познавали убиеца си и са му отворили вратата на къщата късно вечерта на 15 май. Оръжието, с което е стреляно по тях, е без заглушител. Стреляно е с пистолет "Макаров", който обаче още не е намерен", споделя криминалист. 

В бараката, в която живеели Божура и Цветан, както и в къщата, не е тършувано и не са търсени пари и ценности. Ако убийството е извършено от Венцислав, той сигурно би се постарал да инсценира обир, смятат разследващи. 

Килърът е пребил немската овчарка на сина на Венцислав, което трябвало да докаже, че крадци са нападнали възрастното семейство. Това обаче е било съвсем безсмислено, защото кучето е било вързано, а местността - безлюдна. Едва ли някой е щял да чуе лая на животното. Пък и в ръцете на убиеца е имало пистолет - немската овчарка е можело да бъде застреляна. Най-вероятно убиецът не е искал кучето да загине, защото е бил привързан към него, смятат полицаи. Това е още един довод, че близък човек е дръпнал спусъка. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК