Зловещ подлез плаши пловдивчан

Региони

Зловещ подлез плаши пловдивчан

6174
на 28.11.2021
Зловещ подлез плаши пловдивчан
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Подлезът на Чифте баня в Пловдив изглежда зловещо и пешеходците с ужас минават през мрачните лабиринти, докато пресекат кръстовището на булевард “Цар Борис III Обединител“ и “Шести септември“. 

препоръчано

Откакто търговците се изнесоха, подземното съоръжение изглежда все по-отчайващо  и след като се смрачи, хората избягват да слизат долу, пише "Марица". В подлеза останаха само три-четири магазина. Преди няколко години те бяха над 30. Отдавна е затворена сладкарницата, в която постоянно отсядаха посетители.

Плочките и дъждоприемните решетки на места са изкъртени, стените са силно замърсени от времето и по тях виси мрежа от кабели, осветлението е слабо. Отдавна е затворена сладкарницата.

Графити украсяват стените и таваните най-големия подлез в Пловдив, но това е най-малката му беда. Мирише на зле поддържана тоалетна.

"Мрачно е, неугледно, все път ме побиват тръпки на ужас, че някой може да ме нападне. Не мога да разбера защо този подлез в центъра е изоставен и не се поддържа", недоумяват минувачите.

Кметът на район “Централен“ Георги Стаменов отдавна настоява за основен ремонт. Администрацията е подготвила проект за новата визия на подлеза, издадено е строително разрешение и се чака само финансиране. Проектът с подмяна на всички инсталации и асансьоари за хора с увреждания беше представен публично през миналата година и струва малко над 3 млн. лева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК