ЗЛОВЕЩ СКАНДАЛ В ШОУБИЗНЕСА: Заплашиха Дара Екимова с убийство - ГДБОП откри агресора, но после...

Акценти

ЗЛОВЕЩ СКАНДАЛ В ШОУБИЗНЕСА: Заплашиха Дара Екимова с убийство - ГДБОП откри агресора, но после...

192920
на 18.08.2024
ЗЛОВЕЩ СКАНДАЛ В ШОУБИЗНЕСА: Заплашиха Дара Екимова с убийство - ГДБОП откри агресора, но после...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата Дара Екимова е била заплашена с убийство, научи ПИК.

препоръчано

Шокиращата новина съобщи в социалната мрежа музикалният й продуцент Саня Армутлиева.

С емоционална публикация тя разказа на какъв онлайн тормоз е била подложена дъщерята на пиарексперта Ива Екимова и покойния вокал на "Сленг" Дими, в последните няколко месеца.

Тормозът е започнал още от миналата година. Тогава юристите на Армутлиева входирали от нейно име сигнал в ГДБОП. Кибер отделът се задействал и открил самоличността и адреса на агресора - жена от Пловдив!

"Направиха обиск в дома й, иззеха телефоните и компютъра й, стартира наказателно дело. Паралелно с него в Хасково беше образувано още едно дело - по сигнал на друга жертва. Съвсем наскоро то беше прекратено с прокурорско постановление поради невменяемост на лицето с искане за прилагане на принудително лечение по Закона за здравето. В резултат на първото дело, въпросната жена е била настанена за 1 месец в специализирано заведение, след което е била пусната, тя излиза и днес отново се активизира - пише по цял ден на Дара Екимова от нови профили, коментира под всяка публикация на "Вирджиния Рекърдс", касаеща предстоящия нов албум на певицата - последно, преди да изтрием, прочетох, че "Дара Екимова е починала"...", разказа Армутлиева.

Тя се възмути от системата, която се ангажира с подобни случаи за известен период от време. "Ако някой е обявен за невменяем и съответно не носи отговорност за действията си, нормално ли е да го оставим да продължи да осъществява криминалното си деяние? Един месец принудително лечение в специализирано заведение равнява ли се на близо две години почти ежедневен тормоз, който освен това продължава", бясна е Саня Армутлиева.

Още в понеделник тя ще подаде нов сигнал с конкретни доказателства и е категорична, че няма да се откаже, докато държавата не вземе адекватни мерки. 

Засега самата Дара Екимова все още не е коментирала тормоза, на който е подложена. През май талантливата певица стана изпълнител на годината, все и наградата за най-добра песен - за парчето й "Дишам".

Вижте цялата публикация на Саня Армутлиева, в която подробно разказва какви точно заплахи са оправяни към Екимова:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК