Злосторници унищожиха фонтан в Сливен, щетите са за близо 8 бона

Региони

Злосторници унищожиха фонтан в Сливен, щетите са за близо 8 бона

4392
на 11.01.2021
Злосторници унищожиха фонтан в Сливен, щетите са за близо 8 бона
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Криминалисти на РУ-Сливен работят по случай на причинени материални щети върху общинска собственост на стойност около 7800 лева. Това съобщиха от ОДМВР-Сливен. 

препоръчано

Сигналът е получен на 8 януари от служители в община Сливен, които са установили, че е повредена бетонна конструкция на фонтан в кв.“Република“.

Съоръжението е изградено по проект "Подобряване на градската среда", като нанесените щети е за около 7800 лева. След проведените издирвателни и процесуално-следствени действия от служители на сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен извършителите са задържани.

Те са три непълнолетни момчета на възраст 15-16 години от сливенското село Чинтулово.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК