Змия ухапа мъж, по спешност е приет в реанимация

ЧАС ПИК

Змия ухапа мъж, по спешност е приет в реанимация

17887
на 14.05.2015
Змия ухапа мъж, по спешност е приет в реанимация
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж, ухапан от змия, е приет по спешност в реанимация на благоевградската болница.

препоръчано

Инцидентът с Ф. Бакалски станал вчера около 16,00 часа в землището на благоевградското село Логодаш, пише "Струма бг".

Изведнъж опасното влечуго изпълзяло от тревните площи и клъвнало по десния крак пенсионера. Той запазил самообладание, дори успял да види змията, която била шарена на цвят и най-вероятно е отровна.

Кракът му започнал да посинява на ухапаното място, незабавно на помощ му се притекъл внукът, който го транспортирал до благоевградската болница. Предприети са спешни действия за овладяване на силната интоксикация на организма от змийската отрова, мъжът остава под активно лекарско наблюдение.

Това е първият случай с ухапан от змия от началото на годината, приет за болнично лечение в Благоевград.

Четирима ухапани от кърлежи са обслужени вчера до обяд от дежурните екипи  в благоевградската болница, след оказаната първа помощ пострадалите са освободени.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК