ПЪРВО В ПИК! Зона Б5 излезе на протест заради пропадащ блок, Терзиев отсвири гражданите (СНИМКИ)

Акценти

ПЪРВО В ПИК! Зона Б5 излезе на протест заради пропадащ блок, Терзиев отсвири гражданите (СНИМКИ)

52257
преди 4 часа
ПЪРВО В ПИК! Зона Б5 излезе на протест заради пропадащ блок, Терзиев отсвири гражданите (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Обитатели на блок 18 в столичната Зона Б5 отново опънаха плакати в знак на протест пред сградата на "Московска" 33. Протестиращите се надяваха, че поне днес заради извънредното заседание на СОС някой от общинарите ще им обърне внимание и ще чуе проблемите им. По думите на протестиращите блокът със 120 апартамента, в който живеят над 300 души, е заплашен от пропадане заради близкия строеж отсреща.

препоръчано

Според Диана Шейтанова десететажната сграда с три входа вече има отклонение от 15 сантиметра, а фугата, която се е отворила, вече е 6-7 сантиметра и са започнали конструктивни проблеми. Ситуацията е куриозна, защото уж всичко било законно, но никой не им е показал документите.  

Протестиращите разказват, че инвеститорът е завел дела на 7 души от блока, защото спирали работата му и дори госпожа, придвижваща се с патерица, му пречела. Освен това, викал полиция заради недоволните граждани и до момента категорично отказвал предложенията за замяна на имота. Хората искат и реален геоложки доклад за нивото на подпочвените води в района, защото по-възрастните помнят, че преди на мястото е имало блато.  

Протестите започнали още юни месец миналата година, но до момента развитие на казуса няма. На следващото заседание на СОС живеещите в блок 18 заявиха, че ще дойдат отново на "Московска" 33. Ще носят и мегафон, за да ги чуе Васил Терзиев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов: Този път сглобката иска не да е в манастир, а да е направена в подземие, това няма да сработи, няма да се случи (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПИК TV! Бойко Борисов: Този път сглобката иска не да е в манастир, а да е направена в подземие, това няма да сработи, няма да се случи (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК