Зъл демон обладава хора в съня им

Феномени

Зъл демон обладава хора в съня им

81482
на 10.03.2016
Зъл демон обладава хора в съня им
Автор:   ПИК

Случвало ли ви се е да се събудите посреднощ и да не можете да помръднете? Да виждате, да чувате и да усещате всичко, което се случва около вас, но тялото ви да е напълно парализирано... През последните години този феномен, наречен "сънна парализа", се забелязва все по-често.

В проучвания от Канада, Китай, Англия, Япония и Нигерия 20% до 60% от хората са преживявали подобен ужас веднъж в живота си. Изследване водено от Седагат-Хамедани Ф. и др. са изследвали сънната парализа сред китайски студенти по медицина. 24.1% от тях са изпитали това усещане. Подобни резултати са докладвани и между японските, нигерийските, кувейтските и американските студенти според научния портал TOMind.

Официалната медицина не може да обясни феномена. Халюцинациите са доста подобни - много от хората, които изпитват сънна парализа усещат „чуждо присъствие“ в спалнята. Голяма част от тях даже виждат тъмна фигура, която се доближава и им говори. Интересното е, че обикновено езикът е непознат. Сякаш зъл демон шепне прокоба!

Често в помещението мирише на изгоряло. Според водещи учени именно това е сигурен признак за демонично присъствие.

Друг интересен феномен е, че много от хората „излизат от тялото си“ ...

препоръчано

 

Целият материал четете в Retro.bg

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 233
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това