Ибрахим Челиккол катастрофира с мотор

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ибрахим Челиккол катастрофира с мотор

53828
на 06.07.2024
Ибрахим Челиккол катастрофира с мотор
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ибрахим Челиккол е голям фен на мотоциклетите. В личния си автопарк актьорът има няколко такива транспортни средства. В интервютата си той многократно заявява, че винаги се старае да спазва правилата за движение. Това обаче не можа да го спаси.

препоръчано

Според AHABER миналата седмица Ибрахим Челиккол е катастрофирал с мотоциклет по вина на шофьор на автомобил. Излизайки от бензиностанцията, мъжът завил надясно от средната лента и не забелязал мотоциклета на актьора. Самият Челиккол не е видял маневрата на другия шофьор и не е предприел действия.

Заради силния сблъсък мотоциклетът на актьора паднал, а самият той буквално излетял от седалката. Всички очевидци веднага се притекли на помощ на турската звезда. На мястото на инцидента пристигнала и Натали Ярджан. Тя не дочакала идването на лекарите и сама закарала Ибрахим в болницата. След прегледа медиците оказали необходимата помощ на Челиккол и го изпратили у дома. Актьорът е с наранявания на ребрата и рамото. Той е успял да избегне сериозни наранявания, благодарение на това, че е спазвал ограничението на скоростта.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Доведоха Ибрямов с белезници в съда! Гледат мярката му при закрити врата заради секретна информация (ВИДЕО/СНИМКИ) ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Доведоха Ибрямов с белезници в съда! Гледат мярката му при закрити врата заради секретна информация (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК