Ивайла Бакалова пропусна юбилея на майка си (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ивайла Бакалова пропусна юбилея на майка си (СНИМКА)

32997
на 17.12.2019
Ивайла Бакалова пропусна юбилея на майка си (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Майката на Ивайла Бакалова отпразнува своя 50-ти рожден ден без известната си дъщеря. На снимките, които близначката на миската, Божидара, пусна в Инстаграм, се виждат празнуващите, след които Ивайла не фигурира, пише "Хотнюз".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

На масата е и братът на близначките Антони, както и неговият син Марк Антоний. 

Майката на Ивайла се казва Божидара и живее във Варна, където посрещна и празника си. От първия си брак тя има трима сина, двама от които живеят от десетилетия в чужбина.

Третият, Антони, останал в родната Варна. Преди години 50-годишната Божидара се бе преместила в София, за да помага на Ивайла в отглеждането на дъщеря й Рая, но днес тя е ученичка във Великобритания.

Ивайла пък дели времето си между България и Дубай.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК