Ивайло Дражев ударно пред ПИК: Крадците от “Дондуков“ 1 и 2 грабят като за последно! Лакомията на Радевите съветници е уродлива

Акценти

Ивайло Дражев ударно пред ПИК: Крадците от “Дондуков“ 1 и 2 грабят като за последно! Лакомията на Радевите съветници е уродлива

58407
на 22.09.2022
Ивайло Дражев ударно пред ПИК: Крадците от “Дондуков“ 1 и 2 грабят като за последно! Лакомията на Радевите съветници е уродлива

Това, което казахме заедно с ПИК на 25 февруари, първият ден от специалната военна операция на Руската федерация, си дойде по реда, особено след изявленията на бившия външен министър на Румъния и полското външно министерство, а именно, че Украйна ще се разпадне като държава заради малоумните нарко и алкохолно зависими случайници, които Виктория Нюланд, Бил Клинтън и Джо Байдън сложиха начело на страната след кървавия преврат през 2014 г. 

препоръчано

Това заяви пред ПИК бизнесменът и председател на Сдружението с нестопанска цел "Моя страна България" Ивайло Дражев, коментирайки събитията от последните дни в Украйна и хода на бойните действия там.

Според него Украйна става част от дългия черен списък на провалени, съсипани и раздирани от войни и военни конфликти държави, влезли в орбитата на влияние на Вашингтон и Лондон.

“Афганистан, който докато беше под руско влияние до 1988 г., се превърна в цивилизована държава със светска власт, с образовани и възпитани управници. Където обаче мине ЦРУ и САЩ, трева не никне. И след милиардно наливане и въоръжаване на талибаните от Конгреса и подтикване към гражданска война, в момента Афганистан е буквално опустошен от вещото управление на Пентагона и Белия дом. По същия сценарий американците унищожиха перлата на Изтока - светски Багдад и Ирак, Сирия и Либия, а от 2014 г. и Украйна, целейки се на север“, изтъкна той.

“Такава сегрегация като съвременната пронацистка евро русофобия не е имало от времето на Третия Райх - да отнемаш имущество и парични средства и да забраняваш на всички руски граждани визи и достъп до имотите им... Е, това и Хитлер, Гьоринг и Гьобелс не си го позволиха! Явно фашистка Европа показа истинското си лице и нашите подлоги пак вкараха България в поредната национална катастрофа на грешната страна“, подчерта дебело Дражев.

“Краят на тази драма ще завърши с фалит на европейската икономика, тотален срив на валутата и пълна абдикация пред Кремъл с нов 9 май. Както обикновено и този филм ще завърши, след като Доброто победи Злото. За съжаление, България пак е от тъмната страна и народът пак ще плаща вересиите на Радевци и всички партийни централи, загробили държавата“, прогнозира той.

"Нашите крадци от “Дондуков“ 1 и 2 ударно използват момента, за да грабят като за последно и назначават шуробаджанашката куцо, кьораво и сакато в комисии, агенции и министерства. Лакомията около Радевите съветници придоби уродливи размери. В момента вече кадруват и на ниво чистачки в областните управи! Никога досега България не е имала такава ОПГ в президенството след недоразумението Роско“, не пропусна да коментира и политическия живот у нас известият с острия си език бизнесмен.

“На този фон особено нагли са националният предател от “Дондуков“ 2 и протежетата му, които в сряда загробиха още 3 милиарда за картинки на самолети. Емитираш дълг 4 милиарда без санкция на Народното събрание и веднага се навеждаш пред Вашингтон, за да си купиш още политическо време и слугинаж. Благодарение на Радев и неговите нови ортаци от по-предишното редовно правителство ще се окаже, че с парите на българските граждани и пенсионери, Вашингтон финансира Киев, за да фалират окончателно Европа“, допълни Ивайло Дражев.

“Особено забавни са разните там Тагаревци, Шаламановци и ибрикчиите по националните медии, които говорят за някакъв успешен ход на войната за Киев, при условие че Руската федерация контролира над 120 000 кв. км. територия, без да се броят територии около Харков. Освен жриците Тагаревци и Шаламановци, другите най-усърдни в задокеанското обслужване на четири крака, са завоалираните сътрудници на бившето ГРУ и шпионите на Анкара и Харвард, и особено пловдивските рейдъри на Радев“, завърши коментара си Ивайло Дражев.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Няколко ползи от семената от чиа по време на бременност Няколко ползи от семената от чиа по време на бременност
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а Възраждане има повече от НПО-то Да, България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а "Възраждане" има повече от НПО-то "Да, България" (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това