Ивайло Захариев изкачи Черни връх (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ивайло Захариев изкачи Черни връх (СНИМКИ)

9342
на 11.01.2022
Ивайло Захариев изкачи Черни връх (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Снегът и ветровете в планината не изплашиха Ивайло Захариев, който в първите седмици на 2022 г, се изкачи до Черни Връх. Актьорът сподели поредица снимки от покрития със сняг връх.

препоръчано

"Добре, първият връх за тази година е покорен. Следващият, моля. Какви са твоите планове?".

По-късно актьорът сподели още за похода си. Въпреки, че Черни връх не е Еверест, изкачването му в зимни условия е предизвикателство, което сравнително малко хора биха приели.

"Девет километра в едната посока и изкачване на 1258 м до желаните 2290 м на Черни връх - изпитание, превърнало се в приключение. Разгледай снимките и видеото за да видиш резултата", добави актьорът.

Във видеото, което той е споделил, се вижда хижата на върха, а самия Ивайло се появява в края на записа, за да насърчи последователите си също да направят прехода. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК