Ивайло от "Фермата" мачка гигантски бюст (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ивайло от "Фермата" мачка гигантски бюст (СНИМКА)

19654
на 05.11.2021
Ивайло от Фермата мачка гигантски бюст (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Колоритният Ивайло от "Фермата" е женен за топ гримьорката Христина Герасимова. Мадамата е добре запознат с макиажа на звездите у нас и редовно се грижи за външния вид на повелителката на силиконките - Мариана Маринова, плеймейтката Деси Димитрова, певицата Бони и редица други.

препоръчано

Историята на Христина и Ивайло е супер интересна. Сексапилната силиконка е по-голямо от половинката си. От снимките в социалните мрежи се вижда, че има чудовищен силиконов бюст. Освен това е супер запазена и хваща окото.

За Ивайло това е трети брак. Баща е на двама синове от две жени. Христина също има дете - дъщеря на 23 години, която също има дете. "Аз може би съм най-младия дядо", шегува се Ивайло докато разказва за трудния си за разбиране личен живот.

Преди да влезе във "Фермата" софиянецът работи за най-бързия мъж на планетата Юсеин Болт. Ивайло управлява заведения в Лондон, а едно от тях е на световния рекордьор на 100 и 200 метра, напомня столичен ежедневник.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има привременно правителство, защото партиите нямат пари за нови избори Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има "привременно" правителство, защото партиите нямат пари за нови избори
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК