Ивана с любопитно разкритие за артистичния си псевдоним

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ивана с любопитно разкритие за артистичния си псевдоним

13249
на 08.01.2021
Ивана с любопитно разкритие за артистичния си псевдоним
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Навръх имения си ден Ивана разказа историята за артистичния си псевдоним, който получила преди повече от 20 години, отивайки в "Пайнер". Рожденото име на звездата е Ваня Калудова. Продуцентите й обяснили, че трябва да си избере сценично име.

препоръчано

"В моя окръг си ме знаеха вече като Ваня Калудова. В "Пайнер" обаче изискванията бяха да бъде с едно име. Ние сложихме името Ивона. Леле, като го чу майка ми и видя първите песни, които бяха с името Ивона, каза: "Така ли съм те родила, това не ти отива, ти не си такава глезла. Ти си стабилно момиче, изглеждаш мощна, голяма жена… Какво е това дребничко - Ивона?! Трябва да си тежка!", обясни Ивана в "На кафе". 

След като избухнаха с един от хитовете си, "100 патрона", Митко Димитров й измислил настоящия артистичен псевдоним.

"Кръстена съм на баба ми Ивана, която аз не помня, защото съм била много мъничка, когато е починала. Тя е майката на баща ми. Казват, че тя е била с такива зелени очи, като моите, била е блестяща народна певица", добави певицата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК