Ивана фенка на ЦСКА

ФОТОГАЛЕРИЯ

Ивана фенка на ЦСКА

16516
на 18.11.2012
Ивана фенка на ЦСКА
Автор:   Милан Николов
Поп фолк певицата Ивана показа пристрастията си към червения футболен тим. На поредното участие певицата на народа наметна шалче с логото на ЦСКА и се оказа, че тя всъщност симпатизира на отбора. Предпочитанията на Ивана обаче не се харесаха на "сините" й фенове, пишат от kliuki.net. Въпреки това много почитатели приеха спокойно действията й и не сметнаха за необходимо да правят скандали заради нещата, които харесва. Според фенове най-важното е Ивана да продължава да прави хубава и качествена музика и да се радва всички, когато се качи на сцената. Междувременно стихове на поп фолк певицата бяха публикувани от преподавателя й по литература Петър Петров. Така излезе наяве и друг талант на изпълнителката, а именно писането на стихотворения.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК