Иван Гешев остро: Петима управляват държавата в момента. Прокуратурата преди работеше, а сега всичко се осребрява

Акценти

Иван Гешев остро: Петима управляват държавата в момента. Прокуратурата преди работеше, а сега всичко се осребрява

131127
на 30.05.2024
Иван Гешев остро: Петима управляват държавата в момента. Прокуратурата преди работеше, а сега всичко се осребрява
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мога да ви говоря за всичко. Бил съм главен прокурор и знам доста неща отвътре. Докато не се отстранят тези партии, които са се превърнали в търговци на влияние и власт, нищо няма да се оправи. Те търгуват с нашите пари. Така бившият главен прокурор Иван Гешев от "Граждански блок“, коментира от екрана на БНТ каква е причината за тежката политическа и обществена криза, които той нарече сепсис.

препоръчано

Иван Гешев призова да се гласува масово на изборите на 9 юни.  Той прогнозира и , че след изборите, ГЕРБ и ДПС ще се обединят и ще управляват заедно. Освен това Гешев изтъкна и, че в момента двете формации, правят всичко възможно да няма висока избирателна активност.

Той се оплака, че в момента медиите го цензурират, както цензурират и всички, които мислят по друг начин.

"Медиите, за съжаление, са инструмент в ръцете на политиците. Голям проблем е, че са слуги на властта“, подчерта Иван Гешев.

"Когато стана взрива, се появиха същите хора, които разбираха от футбол“, припомни той. 

Иван Гешев прогнозира, че до урните на 9 юни, ще отидат към 2 млн. души. Около 1,5 млн. от гласовете обаче щели да са контролирани.

"Пет човека управляват държавата. Прокуратурата преди работеше, а сега всичко се осребрява“, отсече Иван Гешев. Той припомни, че Спецпрокуратурата е била закрита, защото заради работата, която е свършила, е изплашила политици и организираната престъпност. Освен това, по времето, по което той е бил главен прокурор, държавата се е преборила с телефонните измами. Разкрити били и шпионски групи.

“Програми имаме - и икономическа, и за прословутата съдебна реформа, с която съм израстнал. Демографията е политика на политиките. Няма пари и комисионни и затова политиците на й обръщат внимание“, каза Иван Гешев. 

Той изтъкна, че ако не са били парите на данъкоплатците с медийните пакети, то той е нямало как да се покаже по телевизията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК