Иван Гешев остро пред ПИК: Ако още бях главен прокурор, щях да обвиня и предам на съд премиера Денков за "Престъпление срещу републиката" по глава Първа от НК

Акценти

Иван Гешев остро пред ПИК: Ако още бях главен прокурор, щях да обвиня и предам на съд премиера Денков за "Престъпление срещу републиката" по глава Първа от НК

284655
на 19.02.2024
Иван Гешев остро пред ПИК: Ако още бях главен прокурор, щях да обвиня и предам на съд премиера Денков за Престъпление срещу републиката по глава Първа от НК
Автор:   Иван Гешев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Николай Денков (известен като Ники, който иска да пътува) каза, че няма значение дали българската икономика ще пострада.

Съзнателно не го наричам министър-председател на България, защото, ако беше такъв, щеше да повтори думите на един истински  български премиер Стефан Стамболов. Че ще се хване и на опашката на Дявола, но ще изтегли България. 

Ако все още бях прокурор, днес Денков щеше да бъде обвинен и предаден на съд за вероятно осъществено престъпление по глава Първа от НК "Престъпления срещу републиката". По времето на Крум Страшни пък най-малкото щяха да му счупят "свирките на краката".

Не ми се мисли какво би направил с него Ванче Михайлов и предците ми от истинското ВМРО. Вероятно вече щеше да лежи застрелян на улицата. 

Но сега живеем в друго време, или по-скоро безвремие. Въпросът е искаме ли да бъдем управлявани от национални предатели, които съсипват България и бъдещето ни? Със сигурност не.

Затова ние от Граждански блок и всички, които обичаме Родината, ще обърнем времето и ще продължим да се борим така, както ни е завещал Левски.

Иван Гешев

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК