Иван Гешев СМАЗВАЩО: Да ни е честита старата нова тоталитарна държава. Вместо Тате вече си имаме Бате

ТЕМА

Иван Гешев СМАЗВАЩО: Да ни е честита старата нова тоталитарна държава. Вместо Тате вече си имаме Бате

191189
на 08.01.2024
Иван Гешев СМАЗВАЩО: Да ни е честита старата нова тоталитарна държава. Вместо Тате вече си имаме Бате
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът сезира КС за “бруталното и некомпетентно посегателство срещу Конституцията.” Не е напълно прав. Не е посегателство, а добре планирано съзнателно унищожаване на основни правни принципи. И възстановяване на тези на тоталитарната Живкова Конституция.

препоръчано

Целта е ясна - политическо овладяване на прокуратурата и съда и концентриране на властта в ръцете на няколко човека.

Всичко ново е добре забравено старо. Пропуснаха само да добавят в Конституцията и ръководната роля на тройната коалиция. Сега ще започнат да натискат и ухажват с нови сгради Конституционния съд, за да не отмени тази пародия на законотворчество. Ще изберат и нови двама послушковци за съдии в КС, за да са сигурни в резултата.

Страничните щети за тях нямат значение. Както и това, че вече в Конституцията няма Пленум на ВСС и няма кой да решава финансовите въпроси на съдебната власт. Така цялата система може да остане без пари, включително и за заплати.

Да ни е честита старата нова тоталитарна държава. Вместо Тате вече си имаме Бате.

#даВърнемДържаватанаГражданите

#ДаИзметемПолитическияБоклук

#ГражданскиБлок

Иван Гешев, Фейсбук

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК