Иван Горанов с неясно бъдеще в Шарльороа

Футбол

Иван Горанов с неясно бъдеще в Шарльороа

3301
на 08.04.2021
Иван Горанов с неясно бъдеще в Шарльороа
Автор:   ПИК

Бившият капитан на Левски - Иван Горанов, е с неясно бъдеще в белгийския клуб Шарльороа. Левият защитник има едва два мача през този сезон, а през голяма част от времето се бореше с различни здравословни проблеми.

препоръчано

Иван Горанов първо преболедува коронавирус, а след това дълго време бе измъчван от мистериозна травма.

Местният журналист Франсоа Гарите коментира ситуацията на Горанов пред "Труд".

"Дълго време клубът не успя да определи характера на травмата. Отне му много, за да се върне към тренировъчния процес, но сега се подготвя на пълни обороти. Преди дни взе участие в приятели мач, но засега продължава да гледа официалните мачове от трибуните", каза репортерът на "DH.be".

свързани новини

"Договорът му е до лятото на 2022 година, така че си мисля, че ще остане. Но Шарльороа не играе добре и след края на сезона ще има промени, засягащи щаба и футболистите. Загубата от Лех (Познан) за влизане в групите на Лига Европа се отрази и оттогава резултатите са слаби. Другият проблем пред Горанов бе и добрата форма на Жорис Кайембе, който по това време получи първа повиквателна за националния отбор на Белгия. Има още три кръга, а ако Шарльора не влезе в осмицата, Горанов трудно ще запише мачове до края на сезона", каза Гарите.

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 202
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това