Иван Динев-Устата пред ПИК TV: Ицо Хазарта беше излъган от ППДБ! Дръпването на ГЕРБ беше очаквано (ВИДЕО)

Акценти

Иван Динев-Устата пред ПИК TV: Ицо Хазарта беше излъган от ППДБ! Дръпването на ГЕРБ беше очаквано (ВИДЕО)

170120
на 09.06.2024
Иван Динев-Устата пред ПИК TV: Ицо Хазарта беше излъган от ППДБ! Дръпването на ГЕРБ беше очаквано (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Горещ изборен ден, горещи коментари в студиото на ПИК TV. Пред Соня Колткулиева хода на вота 2 в 1 коментира рапърът Иван Динев-Устата. 

препоръчано

Цветен съм но неутрален. Изборите са предизвикани, за да се стягат редиците и заради Европейския парламент. ПИК са единствени с реални резултати. ГЕРБ са първи, ДПС ги следват. Така са изпрани и легитимирани Борисов и Пеевски.

Тази сглобка наистина предизвика изборите. Дръпването на ГЕРБ беше очаквано. За да има активност на евровота, бяха предизвикани и местните избори, каза Устата.

Сигурен съм, че не ми дадоха петиция за работна виза за САЩ, не защото бях в Москва. Обжалваме и ще видим дали догодина ще направя турнето си в Америка, отивам там за българите там. Сега трябва да доказвам, че съм артист. 

Много е забавно, защото хората ме питат дали не е, защото съм снимал на Червения площад, защото съм снимал и в Брюксел. Ако това е вярно, това означава, че живеем като по Оруел.

Устата потвърди, че е тенденциозно дискриминиран от големите телевизии. Още с песента ми "Шарени джендъри" телевизиите решиха, че не е добре да ме канят. Доволен съм, защото така се потвърждава тезата ми, че половите са два. Пък и ще ми задават въпроси от типа как ще прекарам лятото.

Устата разказа как е отказал роля, в която героят му трябва да играе хазарт. Що се касае до Ицо Хзарта, ППДБ го вадят само когато им е нужен критичен пиар. Той не е лош човек, но беше излъган, категоричен е Устата.

"Ти що продължаваш да си купуваш проблеми", така ми каза приятел. Има хора, които не ме харесват заради позицията ми. Особено по избори, сподели Устата.

Ицо Хазарта винаги е бил десен, костовист. Както навремето проститутките искаха да са фолк певици, така много некадърници искат да са депутати, каза Устата. Той определи като най-важни изборите през ноември в САЩ. Той предположи, че след тях у нас ще има нови предсрочни избори

Хората - дали са руснаци, или украинци, не са виновни за войната, каза Устата, като очаква преформатиране на европарламента. Той не вижда Урсула фон дер Лайен отново да е начело на Европа заради икономическата и политика и заради Зелената сделка, която унищожава централите от района на родната му Стара Загора. Зелената сделка е една от най-големите измами на 21 век, не го казвам аз, потресаващо е, че обработваема земя у нас е покрита с фотоволтаици. Предстоят последните 4 години за енергетиците и виньорите от Маришкия басейн, съкращенията вече започнаха. Техните въглища отиват за Сърбия, а ние купуваме тока им, разкри абсурда на зелената сделка Устата. Риторочен въпрос къде ще работят след това миньорите зададе рапърът.

Кои гласуват накрая, попита Иван Динев - Устата, като призова хората да гласуват да бъдещето си и за децата си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК