Иван Костов заговори като ментор за зейналата финансова дупка

Политика

Иван Костов заговори като ментор за зейналата финансова дупка

46238
преди 4 часа
Иван Костов заговори като ментор за зейналата финансова дупка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„България е в трайна криза от доста време. Тези чести избори рушат финансовата стабилност на страната, както се вижда от последните данни на Министерството на финансите. Никой не е отговорен за дълъг период от време, всички искат да са добри в днешния ден. Съответно съсипват стабилността на страната. Според разчета догодина трябва да има 18 млрд. лв. дефицит, което е огромна тежест“, заяви Костов пред Нова тв.

препоръчано

„Имах много големи надежди, че членството на България в НАТО и в Европейския съюз ще помогне много на страната да завърши своя процес на демокрация и да се изгради един ред на основата на закона. Казвал съм и тогава, че не са важни европейските фондове, а редът“, допълва той.

„В последните две години като виждам отношението на Запада към войната, която Русия води в Украйна, очаквах много по-силен отпор и подкрепа, както и много по-бърза мобилизация на военно-промишлените комплекси. Мислех, че подкрепата няма да се разколебае и да отслабне“, посочи Костов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК