Иван Христов на косъм от смъртта в столична къпалня

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Иван Христов на косъм от смъртта в столична къпалня

52281
преди 5 часа
Иван Христов на косъм от смъртта в столична къпалня
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Иван Христов от продуцентското дуо Иван и Андрей, разказа как преди няколко години е щял да умре от удавяне в басейна на столичната къпалня "Мария-Луиза".

препоръчано

Докато бил съвсем млад Иван решил да покаже колко е смел пред всички. Скочил от най-високото възможно място в басейна, разказва самият той пред Тото в подновения му подкаст.

"Подминавам 3-ката, минавам 7-цата и, се взех, че качих на 10-а", спомня си водещият на "Сблъсък". "Гледам отгоре, басейнчето е миниатюрно - няма как да го уцелиш", разказва как се е уплашил първоначално Иван.

Тъкмо, когато решил, че трябва да се оттегли, спасителят започнал да му свири да скача и всички вторачили поглед в него. От няма и къде Иван скочил с разперени ръце и все пак уцелил басейна, но скокът бил тежък.

Приземяването му в басейна едва не се оказало фатално. Иван се пльоснал във водната повърхност от височина, от каквато дотогава не бил скачал. От удара загубил съзнание и се нагълтал с вода, писа "Факти".

"Щях да умра! Но веднага са ми се притекли на помощ, измъкнали са ме от басейна и с изкуствено дишане са ме върнали към живота", потръпва и досега от кошмарното преживяване Иван Христов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Евгени Минчев сензационно скочи на гей парадите: Децата са моята кауза! Ще бъда глашатай на добрите каузи (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Евгени Минчев сензационно скочи на гей парадите: Децата са моята кауза! Ще бъда глашатай на добрите каузи (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК