Иван Ченчев от БСП нападна партията на Слави за върнатия мандат: Не поеха отговорност

Акценти

Иван Ченчев от БСП нападна партията на Слави за върнатия мандат: Не поеха отговорност

52300
на 03.05.2021
Иван Ченчев от БСП нападна партията на Слави за върнатия мандат: Не поеха отговорност
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Решението беше взето след 4-часови дискусии. Това решение беше предопределено. БСП подаде няколко пъти ръка на т.нар. партии на протеста, не те не откликнаха. Това каза пред БНТ депутатът от БСП Иван Ченчев за решението на партията му да върне мандата на президента Румен Радев за съставяне на правителство.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"БСП нямаше смисъл да рискува, но най-вероятно нямаше да бъде подкрепена от партиите на протеста", продължи червеният депутат.

Според него, на "Позитано" 20 не виждали смисъл да предлагат кабинет, защото това Народно събрание не работило за хората. Освен това, в този парламент, не бил решен нито един техен проблем.

"Не можем да постигнем същите резултати, по-скоро бихме ги надградили. Бъдете сигурни, че БСП ще си увеличи резултатите", размечта се Ченчев за резултатите на социалистите.

За слабия резултат на БСП на изборите, Иван Ченчев посочи като причина, неизлизането на целия партиен актив заради пандемичната ситуация.

"Конституцията казва, че едно служебно правителство, трябва да организира изборите. То е с кратък хоризонт", коментира още социалистът.

“Една партия не пое никаква отговорност, колкото от тази партия да говорят, че така бил разпоредил суверенът. Ако искаше, г-н Трифонов можеше да управлява, защото имаше 165 гласа в това Народно събрание“, нападна Ченчев поведението на партията на Слави.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО) ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК