Ива Николова: Бабикяновците се оляха! Пардон, г-н Борисов, но никога няма да ви посветя нищо

АВТОРСКИ НОВИНИ

Ива Николова: Бабикяновците се оляха! Пардон, г-н Борисов, но никога няма да ви посветя нищо

177631
на 11.05.2021
Ива Николова: Бабикяновците се оляха! Пардон, г-н Борисов, но никога няма да ви посветя нищо
Автор:   ПИК

Ей, тия Бабикяновци съвсем се оляха с фалшивите си новини. Че вече взеха и фалшиви профили да правят на хората. Не знам дали точно Бабикян, който ми беше добър приятел и дори ми е гостувал вкъщи, е сътворил фалшивия ми профил, но той просто се е превърнал в нарицателно за фалшификациите.

препоръчано

Обаче като чета какво бездарно нещо "съм написала", което той нарича "кратък стих за човечността на нашия Премиер" (нямам представа защо премиер е с главна буква, сигурно тоя, който е писал това, много си пада по него), съмненията ми за Бабикян почти отпадат.

Та по тоя повод да ви кажа, неуважаеми Бабикяновци. Презирам Фейсбук, защото той е клоака за лъжци, несретници и социопати. Там не само не пиша, но и не влизам. Гнус ме е. Затова хич не се хабете да ме плюете и да се занимавате с мен на тая въшлива територия. Понеже вие може и да пишете, ама аз не го чета. А когато някой започне да ми разказва, не го слушам.

Още по-малко пиша стихове на това място, за разлика от куп графомани и графокаки поради липса на друга публичност за клетото им "творчество". Това ми обясниха издатели, които те обсаждат с несекващото си стихоплетство. Аз такива сърбежи нямам.

Не зная кой е тоя нещастник Петър Чолаков от "Дойче веле", откъдето май е тръгнала фалшивата новина, но тъй като имам подходящо образование, мога да му преподам няколко урока по стихосложение, та да не се дъни така, когато се пробва да говори ритмизирано и в рими.

Вярно, много народ копнее да му посветя стихове, ама аз не ща. Не ме влече. А ако бандата Бабикяновци или пък конкретният Петър Чолаков толкова е закопнял за Бойко Борисов, че чак го пише премиер с главна буква, ами да си признаят открито какво ги блазни в мъжествеността му. Могат да го направят и без да се пънат да се изказват като Васисуалий Лоханкин.

И още по-малко - от мое име. Както е известно: въпрос на вкус, казало кучето и си облизало задника.  

Нямам представа как ще реагира Бойко Борисов на подобни нежности, но може и да отнесат, каквото са си потърсили. Според неговите разбирания.

А сега - сериозно! Ей, простаци, не барайте поезията, че... Вие си знаете. Ама и ние ви знаем какво голяяяяяямо лай.о сте. И фалшификациите, и лъжите, и стиховете ви също са лайн.ни.

Господин Борисов, пардон за безвкусицата, която съм ви "посветила". Съжалявам, но никога няма да ви посветя нищо.

Сподели:
Бомба x
ТОП 5: Жената търси тези качества в идеалния бъдещ съпруг ТОП 5: Жената търси тези качества в идеалния бъдещ съпруг
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 192
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това