ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Обръщение на Румен Радев към нацията? Не, това е женската истерия на Деси Радева! Брани палавата си женичка...

Политика

ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Обръщение на Румен Радев към нацията? Не, това е женската истерия на Деси Радева! Брани палавата си женичка...

234648
на 04.02.2020
ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Обръщение на Румен Радев към нацията? Не, това е женската истерия на Деси Радева! Брани палавата си женичка...
Автор:   Ива Николова

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес българската нация чу обръщение на президента Румен Радев уж към народа, а всъщност към необузданата му жена Десислава Радева.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

След уплашения Радев преди седмица, когато отчиташе третата година от мандата си, днес видяхме един истеричен президент, който свали от правителството нещо, което всъщност го няма - доверието си.

На никого и през ум не му минава, че Румен Радев е гласувал за ГЕРБ, че да сваля доверието си от него. Както се разбра малко по-късно, и на премиера Бойко Борисов не му пука особено, че е изгубил доверието на някого, който никога не му го е давал, срещу доверието на 1 147 292 души, които са му го дали на последните парламентарни избори.

Тежко неграмотният политически и очевидно все по-объркан Радев обаче вероятно си въобразява нещо, понеже по конституция той връчва мандата за съставяне на правителство - и в този случай на Бойко Борисов. Да де, ама той не го назначава, че да го уволнява с фатмашки изрази, като: "Считано от днес".

В случая има само жалката роличка на регистратор на събития, които се случват без и въпреки него, както стана и с подписването на указа за избора на главния прокурор Иван Гешев.

Регистрираш, човеко, само регистрираш. И нищо не зависи от теб. Слава богу!

За сметка на това т. н. "обръщение към народа" на Радев разкри една позорна зависимост, която при него вече започва да се превръща в зараза. Днешните му разюздани врясъци са чиста проба женска истерия. И няма никакво съмнение кой му е пуснал бацила на истеричността - собствената му злобна, амбициозна и безполезна съпруга, която се чувства пряко засегната от последните скандали около Радев заради овъзмездяването на нежностите, с които го е дарявала като негова любовница, и то на женен мъж, начело на ВВС.

Назначение на два щата и служебно жилище, плащано от целия български народ!

Та се хвърли истерясалият президент да брани палавата си женичка и сринатия си авторитет с обръщения, писани за нея..

Тъй де, няма само с държавни пари и под юргана да й доказва колко я обича. Трябва и пред нацията да го докаже.

На всичко отгоре стана ясно, че с Радев вече като президент е консултирано укриването на документи от КПКОНПИ и дефилето в тази посока на някакъв митичен "Митко", който междувременно налази с есемеси и прокуратурата, та вбеси Гешев.

Я, какво странно съвпадение! Радев демонстрира същия пристъп на истерия и срещу предишния шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев, от когото също ни в клин, ни в ръкав изтърси, че е свалил  доверието си, като че ли той го е назначавал. Само че тогава не знаехме защо. Сега вече знаем - защото е проверявал сигнал, подаден от ПИК, за възмездените ласки на Десислава Генчева.

Покрай Пламен Георгиев свали и доверието си и от заместника му, който също работеше по случая.

Сега скандалът около Радев отново избухна покрай проверките на КПКОНПИ по същата афера, че дори се разчуха и още по-неприятни неща за "блюстителя на морала" в българското общество - как способства укриването на документи от Антикорупционната комисия, проверяваща конфликта му на интереси.

И Радев отново получи истеричен пристъп и взе, че свали доверието си от цялото правителство. А понеже пристъпът е със същите проявления, повече от ясно е откъде идва и самата истерия - от тая очевидно изгубила всякакъв самоконтрол уж първа дама, която, за да замаже недопустимото си поведение, с всичка сила завлича и президента на републиката.

Очевидно става и още нещо - че властите напълно са изоставили психическото и душевното здраве на нацията и по тази причина на всякакви места и постове могат да се проврат хора с всевъзможни отклонения. Ама ние не сме нито душеведи, нито медици, че да се занимаваме с лечението им, тъй че здравеопазването да си влезе в ролята. Все пак медицината доста е напреднала и предлага всякакви лечения.

Колкото до картината, която Радев описа за България, аргументирайки сваленото си доверие...

На неуважаемия льотчик ще му кажем, че, за разлика от него, всички ние живеем реалния живот в нашата държава, а не в затворена и привилегирована общност с бонуси и какви ли не екстри от сорта на любовници на два щата и служебни апартаменти на държавна издръжка. И нямаме усещането нито да сме на "бунището", нито в "блатото", нито че сме си изгубили суверенитета, нито че държавността ни се е разпаднала, нито че гражданските ни свободи са притиснати.

Разбираме Радев и Радевица и тяхната несъстоятелност и непотребност извън държавната хранилка, от която, ако изпаднат, ще са изпаднали отвсякъде и животът за тях, както и самите те наистина ще са на бунището. Само че ние сме реализирани хора с реализиран живот и нищо не ни пречи да продължаваме да се реализираме извън държавните бонуси. Даже така ни е още по-добре и сме още по-успешни.

Колкото до грешките на управлението, трябва да сме слепци, за да не ги виждаме. Но мъдър е нашият народ, казал е: не греши, само който не работи. Радев обаче опроверга и това, защото той греши, въпреки че не работи. А когато и проговори, направо започваш да се кръстиш и да си плюеш в пазвата, защото грешките му стават чутовни.

Обаче как говори Радев? Говори само той. Въпроси не се допускат. А когато се допускат - те са само на контролирани от него медии.

Къде можеш да го заклещиш, например, както днес журналистите заклещиха Бойко Борисов на пернишката тръба да отговаря на когото каквото му хрумне да пита и да повтаря дори за закъснелите. Днес, например, половин час отговаря след т. н. "обръщение" на Радев, че чак се ядоса и каза на журналистките, че се държат като "мисирки".

Аз само мога да добавя, че се държат като ония тризначки от "Биг Брадър", които говореха като пуйки, както ги и нарекох. А пък тоя курник, в който се е превърнал журналистическият занаят, е друга тема, която "мисирките" избягват да обсъждат.

Колкото до пълзящия преврат, който Радев подклажда и който тръгна от поредния продънен вот на недоверие към кабинета, внесен от БСП, обидно глупавото възвание на някакви академици в стил "Въздухът трепери!" и смехотворния протест на варненския Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, трябва да кажем на президента, че вече заприличва на водевилен герой от страшно бездарна оперета, писана на коляно след продължителен запой.

Че това е така, няма грам съмнение - ей на, още не се "обърнал" Радев към народа, и Костя Копейкин вече го покани на протеста си в петък. Браво, Костя, браво, Копейкин. Търкулнала се тенджерата и си намерила похлупака. Там му е мястото на Радев - при Копейкиновците, при депутатите от БСП и при Йоло Денев. Само да не забрави да вземе и Десито, че пак ще вземе да дращи глупости из Фейсбук и да го вкара в нов скандал.

И изобщо, аман от хайлази! А тая т. н. президентска институция, която съвсем компромисно бе записана в конституцията през 1990 г., е най-хайлашката в България. Стига вече!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК