ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Румен Радев - вреден за здравето на нацията. Сложете под карантина тоя луд човек в президентството

Политика

ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Румен Радев - вреден за здравето на нацията. Сложете под карантина тоя луд човек в президентството

227142
на 22.03.2020
ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Румен Радев - вреден за здравето на нацията. Сложете под карантина тоя луд човек в президентството
Автор:   Ива Николова

Т. н. президент Румен Радев за пореден път доказа, че не е за тая работа. Но покрай епидемията от коронавирус стана ясно и че е вреден за здравето на нацията.

препоръчано

Следвайки твърдо селския си инат да се доказва, като налага вето след вето на всякакви закони, сега му хрумна да тури вето и на Закона за извънредното положение.

Което може да се определи единствено като саботаж на мерките на правителството и здравните власти в България за овладяването на заразата. 

Както да върти и да суче, това си е чиста проба национално предателство.

Явно Радев иска улиците на България да се напълнят с катафалки, а хората да мрат като мухи от плъпналата зараза, която с всеки изминал ден увеличава жертвите си.

От цялото му днешно изявление срещу мерките и закона за извънредното положение прозира пълна неинформираност за състоянието на заболяването в целия свят, за медицинското оборудване, за икономическите стъпки, за фалшивите новини...

В целия свят, глупако, в целия свят!

След тези словесни извержения на недоразумението Румен Радев става все по-очевидно, че България ще има своя принос към усложненията, които коронавирусът предизвиква. По света заразата удря в белите дробове.

У нас - очевидно в главата. В държавния глава, бе!

Още повече, че непотвърдени слухове твърдят, че в президентството има човек, носител на коронавирус, който дори е хоспитализиран. Ген. Мутафчийски отрече.

Да, обаче ние знаем, че има.

И че този човек е съветник на Радев, което означава, че т. н. президент е контактен, а след това изявление - очевидно е с изявена клинична картина.

Толкоз по въпроса за фалшивите новини.

Така че нека здравните власти незабавно да сложат под карантина президентството, понеже то и без това е опасно за здравето на нацията и на държавата.

И депутатите, преди да се съберат да прегласуват закона за извънредното положение, да спретнат една подписка за импийчмънта на тоя човек, защото е далеч по-страшен от всякакви епидемии и пандемии. 

Сподели:
Бомба x
Коя е идеалната възраст за брак? Коя е идеалната възраст за брак?
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО)
ново
Днес: 324
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това