ИВА НИКОЛОВА: Да й е сладка на Мая Манолова попарата от метежници, която дроби цяло лято. На ред са Румен Радев и Слави

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИВА НИКОЛОВА: Да й е сладка на Мая Манолова попарата от метежници, която дроби цяло лято. На ред са Румен Радев и Слави

265410
на 06.03.2021
ИВА НИКОЛОВА: Да й е сладка на Мая Манолова попарата от метежници, която дроби цяло лято. На ред са Румен Радев и Слави
Автор:   ПИК

"И тогава Иисус му каза: Върни меча си на мястото му, защото всички, които посягат към меча, от меч ще загинат" (Матей 26:52)

препоръчано

Само че какъв Иисус, какъв Матей, като за комунистка реч иде. За Мая Манолова. Снощи за малко не отнесе боя от същите ония, на които им беше предводител цяло лято и цяла есен да обругават сгради и църкви. И да завардват и да нападат хора с възгласи "Мръсници! Боклуци!". 

А пък те - в ролята на "Аз съм пътят, истината и животът", демек - народът са, будна гражданска съвест са, прости ми, Господи.

Снощи обаче титлите "Мръсница" и "Боклук" ги отнесе самата Манолова. От същите тия блюстители на морала и чистотата. И по същия сценарий - с нападки срещу полицията и внушения, че ги бие. Един як мъжага дори поиска да направят тест за наркотици на един полицай.

Макар че първо трябваше да тестват него - ако не за наркотици, поне с дрегера на катаджиите, че много напърчен го раздаваше. Пък може от "месията" им да се е надишал, защото и той беше същият - онзи разпопеният Дионисий Зарята, зер, църковното му име от бога на виното иде.

А пък лелите от движението на "Майките" цял транспарант опънаха да питат: "Манолова, за колко депутатски места изтъргува децата ни?". Нищо, че наскоро тя пак им се сложи, когато се съеши с отровния Хаджигенов. Макар и малко неприлично и доста двусмислено да го направи с думите: "Знаете, че имам слабост към момичетата", обяснявайки кой ще я подкрепя на изборите.

Тя има слабост към тях, само че те нямат слабост към нея, както разбра самата Манолова снощи. Тя снощи и други работи трябва да е разбрала - и как се чувстваха Даниела Дариткова, Стойчо Стойчев и други участници в "Панорама" на БНТ, и майката с две деца в колата й, която същите тези блюстители на морала и съвестта изпотрошиха на "Ситняково", и кой ли още не. 

(Между другото, онзи ден МВР и прокуратурата отчетоха като върховно постижение, че е наказан човекът, който отнел телефона на една протестърска журналистка. За наказани нападатели на всички тия гореспоменати потърпевши и дума няма.)

Обаче преди дни и отровникът Арман Бабикян ги вдяна тия неща, понеже и него щяха да го бият бившите му сподвижници, които цяло лято баламосва, но не със сайтовете си за фалшиви новини, а директно, в очите. Затова и те директно, в очите му се развикаха, че е "боклук". Проумяли са го най-сетне.

За тия хора, види се, е новина какви са Мая Манолова и Бабикян и за какво се борят. За останалите българи обаче не е. Дано поне са разбрали кой от лятото насам ги лъга, лъже ги и ще ги лъже винаги и занапред. Само че те няма да им се извинят. Такива хора не се извиняват за нищо.

Но за сметка на това ги чакат още новини - и коя е Корнелия Нинова, и за какво се бори, и кой е Слави Трифонов, и за какво се бори (той неслучайно отдавна си ходи с охрана, ако изобщо ходи... някъде), и кой е Христо Иванов, и за какво се бори, и кой е Николай Хаджигенов, и за какво се бори.

И една много важна новина ще научат - кой е Румен Радев и за какво се бори. Понеже той цял юмрук даже извади и те под него тръгнаха да свинстват срещу държавата и срещу хората.

Тъй че тия всичките - да се готвят!

Защото и Румен Радев като Мая Манолова, Бабикян и прочее също има какво да научи. В неговия случай - че който юмрук вади, от юмрук умира. Е, леко модифицирано - от шут на президентските избори, за които още стои като поръчан и невзет със самокандидатирането си и чака някой да го подкрепи, но всуе.

Много предупреждения е казал народът за такива като Радев, Манолова, Трифонов, Христо Иванов, отровниците Хаджигенов и Бабикян и прочее - Каквото надробиш, такова ще събраш; С какъвто се събереш, такъв ставаш; С твойте камъни - по твойта глава. И най-важното: Който сее ветрове, жъне бури. А пък, който няма глава, има крака.

И понеже бурята, която се задава на 4 април, ще ги отвее тия всичките барабар с разпопения им "месия", а пък те глави - видя се - нямат, дано поне чувство за самосъхранение имат. Та веднага да си плюят на петите, иначе ще стане като по думите на Тарас Булба към сина му Андрей: "Аз те създадох и аз ще те убия". И хич да не се надяват, че ще им се размине, или имунитетът, към който драпат, ще ги спаси.

Който нож вади, от нож умира!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО) ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това