Ива Николова: Защо Радев 11-и ден мълчи за руските шпиони

Час Пик ГЛАВНА

Ива Николова: Защо Радев 11-и ден мълчи за руските шпиони

120965
на 30.03.2021
Ива Николова: Защо Радев 11-и ден мълчи за руските шпиони
Автор:   Ива Николова

Последвайте ни в Google News Showcase

11-и ден от началото на гробовното мълчание на Румен Радев за разкритите шпиони, работили в полза на Русия.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Нали така отмерваха дните на вакханалиите под юмрука на тоя обитател на президентството?

Значи така трябва да се отмерва и продължителността на неговото мълчание за заловените и оставени в ареста шестима шпиони, продавали интересите на държавата си на чужда страна.

Тъй че: 11-и ден от гробовното мълчание на Румен Радев за разкритите шпиони, работили в полза на Русия.

Дори не го чуваме да хленчи, че прокуратурата на му дава достатъчно основания да смята разкритията й за достоверни.

Може би защото прокуратурата очевидно дава РЕАЛНИ основания, щом шпионите са оставени в ареста на две съдебни инстанции.

Иначе, колко му е на съдът да ги пусне? Обаче не ги пуска - значи има основания. И Радев мълчи.

Дали пък тези 11 дни снишаване не са функция от факта, че усърдно отброяваните дни на вакханалиите в столицата миналото лято не започнаха точно с ареста на президентския съветник Илия Милушев?

У когото бяха намерени документи с висока степен на секретност, каквито не би трябвало да държи в кабинета си. И който бе прибран на разпит от военната прокуратура, а не от Иван Гешев, както се опитват да внушават някои. И за когото се разбра, че се е срещал в конспиративна квартира около центъра на София и е предавал някому тази строго секретна информация.

Румен Радев и тогава не каза нищо по случая. Просто излезе от президентството с вдигнат юмрук като един шумкар от мандра и се провикна: "Мутри вън!", за да насъсква тълпите.

Сега обаче не само не излиза с юмрук и не крещи "Предателите вън!", а вече 11-и ден мълчи, като че ли не е президент на държавата, който иска и втори мандат. Явно предателите не го притесняват чак толкова - голям праз, че някакви военни продавали строго секретна, включително и натовска информация на Русия. Него това какво го засяга.

11-ят ден на мълчанието му по въпроса обаче е най-яркото доказателство, че пряко го засяга.

Това мълчание на главнокоманадващия армията ни "крещи". И докато той се спотайва в дебрите на президентството, подозренията се изострят.

Никой не може да ги разсея, освен Румен Радев. И никой не може да направи нищо друго в тази посока, освен да брои дните на неговото мълчание и отсъствие.

Освен, може би, Иван Гешев. И тогава да стане ясно и защо толкова много му се зловиждаше Иван Гешев. Но всичко това тепърва предстои да се изясни.

А засега: 11-и ден от от началото на гробовното мълчание на Румен Радев за разкритите шпиони, работили в полза на Русия.

Май че тишината ражда чудовища не само в спалните.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК