Вход
София
Времето в София -3 o C

Ива Николова за патологията на лъжата: Нинова, къде я намери тая зеленина през ноември да яздиш кон?

Ива Николова за патологията на лъжата: Нинова, къде я намери тая зеленина през ноември да яздиш кон?

на 18.11.2019
59622
34
Ива Николова за патологията на лъжата: Нинова, къде я намери тая зеленина през ноември да яздиш кон?

След вчерашния инфарктен пленум на Националния съвет на БСП, днес по обед лидерката му се пусна... на кон. Във фейсбук.

На товя място по принцип всеки си лъже, каквото му падне, ама Нинова явно съвсем за абдали ги има не само социалистите, но и всички хора.

"Време е за зареждане на силите. Едно препускане през планината и си нов човек", написа Нинова след пленума, на който я разпъваха за жалкото състояние на столетницата под нейно ръководство.

Един вид: през коня ми е какви ми ги говорите, аз пък ще си правя, каквото си ща, ще пояздя малко и вече не съм нито провалена лидерка, нито председателка, изгубила три поредни избора, нито разединителка на столетницата, нито манипулаторка на гласуването да ме преизберене - нов човек съм.

Нов, ама не съвсем.

Понеже Нинова пак си лъже, както вчера и както преди.

И ни пробутва героичните си снимки на кон от някакъв момент в нейния живот - не се знае кой, но при всички случай не от днешния 18 ноември.

Буйно раззеленените дървета, зеленината по равните места и тъмнозелените върхари на планината на заден план ясно показват, че това са снимки, правени през някое лято. Нещо от серията "Знам какво направи миналото лято". А може да не е от миналото, а от по-миналото. Няма значение.

Просто тези снимки не са от края на ноември и не са направени днес. Няма как да са направени и вчера, тъй като Нинова държа клетите социалисти на заседание до 18.30 часа, докато не окапаха от умора и не се радзотидоха, та да си приеме с фалшив брой гласове пълния изборен цикъл за партията, на който да я презиберат за лидер. 

И не беше никак зелено. А само кърваво червено. 

Нинова дава буквално и физически основания за съмнението, защото през възхладничкия и дъждовен 18 ноеври язди коня по една ризка и едно елече, както и жокеят до нея със завиден слънчев загар. Топлокръвна е тая Нинова, закалена, всяка вътрешна опозиция ще осили, евала!

Ако тези снимките наистина са от днес, горещо молим Нинова да сподели къде се намира това китно, яркозелено и огрято от слънце местенце у нас в края на ноември, та всички да припнем натам направо по бански, защото ние също сме топлолюбиви същества и хич не обичаме зимата.

Но ако снимките не са от днес и Нинова просто хвърля фишеци, за да се прави на интересна, положението е доста притеснително.

А, не за нас! Но за БСП със сигурност.

Защото тая жена, освен, че приема желаното за действително, както пролича и от официалния анализ на изборните резултати, прочетен на вчерашния пленум, тя вече явно обърква и периодите от собствения си живот, и събитията в него, че дори и календара.

И за това наистина има защо да му се търси сметка на Бойко Борисов, защото тези снимки, публикувани от Нинова с днешна дата и текстът към тях недвусмислено доказват, че душевното здраве на нацията е последна грижа на правителството.

А системно нелекуваните проблеми стигат до патология, при която в края на ноември по нашенско се стелят тучни поляни, възвисяват се кичести върхари и в далечината се мержереят кадифени масленозелени планини. Човек ходи по една ризка и палаво стъпва по плътната сянка на оседлания кон. Чудна лятна идилия.

А пък тия изедници от "Топлофикация" пуснаха парното!

Срамота!

Сподели:
свързани новини
САМОТНА ЕЗДАЧКА: Корнелия Нинова заряза БСП и яхна коня (СНИМКИ) САМОТНА ЕЗДАЧКА: Корнелия Нинова заряза БСП и яхна коня (СНИМКИ)
Лидерката на БСП Корнелия Нинова пак яхна коня, похвали...
на 18.11.2019
Напиши коментар »
(34)
1
Шапката червена, а душата черна
2
Нинова ходи два-три пъти в САЩ и явно стана каубойка и ще бие Бойко. Ива Николова пък, обича да се заяжда. И те така.
3
OVERDUE
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Бабо Иве ще покажа кадри от участията ти в Алфа тв как храчиш и плюеш по Бойко и компания
7
Свиня-каубойка?А,стига бе!
8
Секси Ива разбила бабата Яга Нинова
9
Всеки съучастник-член или гласоподавател на ПП ГЕРБ и Бойко Борисов заслужава каторга в Аушвиц!!!
10
Да гледам как ,, Ш@йката се изнервя от чакане президента Радев да подпише за Гешев....)))))) Трай коньо за зелена трева...)))))
11
Ти сериозно ли се връзваш, че някой му пука какво ще прави Фатмакът? Отдавна никой не го взема насериозно,с неговите първо сигнални напъни да се набира за Фактор! Гешев и сега си е действащ главен прокурор, а Цацаров просто чака да му изтече срока!
12
отговор на коментар
Член на Коминтерна
13
Има разлика не само в ЗЕЛЕНИНАТА на природата, а и в ДЕБЕЛИНАТА на КУР Ни. +10/+ 15 кг.! А въпросът е: ами къде е БАТКО- Ниновото Мите ? Нямаше го на изборите, няма го и когато КУР Ни язди- де КОН, де КРУМЧО ДОНЧЕВ ?!
14
Добре е, че госпожа Лъжата, не се е снимала на червената планета Марс, и абдалите БСПдирасти пак щяха да и вярват...
15
Симпатизантите са и прости дебили ,те и зеленото го виждат в червено
16
По гадно същество от Ива Николова няма.Грозна визия и грозна душа.
17
БАХ СЕ У ЛИДЕРКАТА ! ТОЛКО СТОЙКИ СЧУПИХ , А САМО 15 КОМЕНТАРА ! ДА ЗЕМА ДА СИ ЯХНА ОНЗИ ДРУГИЯ , АКО ПОИСКА , БЕЛКИМ ВПЕЧАТЛЯ ЗАСПАЛИЯ ЕЛЕКТОРАТ...
18
В,Зелинината в която Вие,Пасете Г-жо И.Николова
19
Подкрепям № 18!!!
20
СНИМКАТА Е ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО КАКА КУРНИ, ВЕЧЕ БАБА, БЕШЕ КОСТОВИСТКА! ЦЯЛАТА В СИНЬО И КОНЯ СЕ КАЗВАШЕ ИМПЕКСЧО.
21
След 45дни всички анонимни или под чуждо име сметки и сейфове стават открити,по света и у нас!Радев побесня,защото не може да назначи Ветко посланик в Париж!Този Румен е нискоинтелигентен, но с правилен, работническо-селски произход, за това си остава един ЗЛОБЕН и ЗЪЛ селяндур! Нищо общо няма с произхода, всичко е от комплексите му! Прескочил е нивото си на компетентност, зависим е от външни фактори, задължен е на вътрешни фактори, хората му се смеят и го подиграват за постоянните му издънки! Дали си струва подлагането на такова унижение бре др0гарю №10,докогато се задейства чл.103(2) от Конституцията?Наясно е Радев,че всяка стъпка му се следи и Йотова чака да го смени!
23
Бабе в съдрания ти дърт заден кундурджийски отвор.
24
Баба Ива- в демагогия се олива! Ама като е прост материала ! 30 години по- късно пак сме в диктатура!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
ДИШЕВА И КХМЕРИТЕ ОТ РОЗОВИ ФАШИСТИ ОТИШЛИ СЛЕД 18 ЧАСА НА ПЛАТЕТ ПРОТЕСТ ..СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА И ТЯ ТАМ....500 ЛЕВА ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НА ВЕЧЕР ...СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА ДА ДОКАРА И РОДНИНИТЕ СИ ...БАРЕМ СТАНАТ ПОВЕЧЕ ..
27
Иван Гешев като наблюдаващ прокурор по делото за КТБ не забелязва няколко милиона евро постъпили по сметките на Heдялко Heдялков Йopдaнoв от офшорните фирми на Цветан Василев. Преводите са правени през есента на 2009 г. Според документите Heдялков е получил първо 4 249 000 евро от американската офшорка „Ингpeй Xoлдингc”, която е собственост на Цветан Василев, чрез подставени лица.. Основанието за превода е продажба на някакви дялове. След това издателят на сайта ПИК е върнал 2,5 млн. евро на каса, а част от тези пари са отишли по сметките на друга офшорка „Гpeй Блok” LTD. През лятото на 2015 година Heдялков е заподозрян за пране на пари и за съучастник на Цветан Василев. Разпитан е от следовател. При разпита Heдялков твърди , че не познава и не е виждал Цветан Василев. Признава , че преди фалита на банката има три сметки на негово име. Първия депозит – 1 750 000 евро. Вторият депозит – 1 898 750 евро и третият депозит – 3 596 457 евро, които са открити след 2009 г. Договорени са лихви от 9.5 % до 10.5 %, но не си спомня точно с кой ги е договорил, най вероятно с портиера на банката. Тези пари според разпитвания са изтеглени дни преди фалита на банката. По сметките на Heдялков остават 800 000 лева. Фонда за гарантиране на влоговете му изплаща 200 000 лева, а останалите 600 000 лева вложителят Heдялко загубва. Най долу в протокола за разпита четем: „ Протоколът прочетох лично и удостоверявам с подписа си, че показанията ми са записани правилно”. Следва саморъчен подпис на обвиняемия. Иван Гешев „пропуска” да забележи тези пари – общо 7 245 207 евро или 14, 5 млн.лв. Днес Heдялков налапал дълбоко и гърлесто вувузелата е готов да прави манифестации в негова защита ден и нощ.. Защото ако за главен прокурор бъде избран друг свършено e със съдружника на Цветан Василев.
28
Овчaтa пyткa Ива с увисналата слива отново повръща срещу Корнелия Нинова. Тази тъпа козя пyткa продължава да чепка вълната на Корнелия. Няма да стане. Представяте ли си, някаква клисава стара гювeндия тръгнала да иска оставката на Нинова. Хайде шибaй се с дръжката на теслата бе мъpлo.
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
А на жена ти сливата да не Е във Кюстендил на СПА процедури отиди до в къщи и ще видиш ТОЧНО това което описваш иначе приличаш на Хемингуей но Трезвен.......И да не ЗАБРАВИШ Вибратора.....но оня кривия като телефонна слушалка......????
31
Крум Дончев ми падна в очите. Тоя не е наред, да шляпа дъртата курабия? Толкова ли няма млади пичета? А може рендосването да му влиза в длъжностната характеристика? Иначе ще го уволнят.
32
Абе,кво прави Гешев в Русе?! Пияндето Георги Костов да не би да го е поканил лично да арестува камиончето с дрогата,а?!Айде пак мирише на ,, Буда,,, независимо че не е в България!
33
Ninova e urodliva psihopatka, no i tova niama da ia spasi ot zatvora
34
Ива ако беше си извадила главата от под някой шлифер щеше да знае че в планината на определени места има още много зеленина а и времето самите синоптици ежедневно ни казват че е по топло за сезона.. Незнам ама е време да престане да се вре там дето никой не я допуска и за това си пише фантасмагориите на воля защото и никой не я приема на сериозно да и обръща внимание в съда.. Злобей Ива защото както се рабира само това те крепи...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Имате ли доверие на Иван Гешев? Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици, олигарси и организирана престъпност?
Общо гласували: 1174
архив

В психиатричната клиника един от пациентите разпръсквал някакъв прах по коридора. Среща го главният лекар и го пита: "Какво правиш, приятелю?". "Ами пръскам прах срещу крокодили."; "Какви крокодили, тук няма никакви крокодили!"; "Еми, да де, вече няма! Нали затуй пръскам..."

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
2567
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПИК TV: Сензационната книга "За фестивала в Кан с любов" с ВИП премиера в НДК (СНИМКИ)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Този пророк познал случването на нещо велико
x