Ива Николова изригна: Мая Манолова - спринтьорка в баджак политиката

Политика

Ива Николова изригна: Мая Манолова - спринтьорка в баджак политиката

129709
на 08.10.2019
Ива Николова изригна: Мая Манолова - спринтьорка в баджак политиката
Автор:   Ива Николова

Въпрос на време беше от баджак-журналистиката да стигнем до баджак-политиката. В кипежа на предизборната борба червената независима кандидатка Мая Манолова взе и тази отсечка със спринт.

препоръчано

На дебатите за ползата от обществената баня за всяко живо същество Манолова пребивава с толкова разголени баджаци, че въпреки пристрастията си към джендърските позиции, двамата ѝ съучастници в разговора по темата чак се смутиха, а единият - от ДеБъ, чак се премести по-далеч от греха.

Трудно е да си представим, че Манолова не знае къде отива и случайно се е спретнала с рокличка, която, когато седне, се вдига до деликатните ѝ места. Тъй като ПИК публикува снимките на Манолова с предизвикателно разголени бедра в мъжката компания, отсега искаме да заявим на фалшивите пуритани и поборници за добри нрави в обществото, готови веднага да завъртят гнусливо нослета, като че ли са отшелници в Рилския манастир.

Ние не сме си облекли къси роклички и не сме кръстосвали разголени бедра пред мъжете наоколо на публично място. Това го направи Мая Манолова.

Ние не сме се снимали със сексуални играчки тук и там и не сме разпространявали тези снимки в публичното пространство. Направи го приятелката на кандидата на ДеБъ.

Ние не сме се издокарвали в студиото с минижупчета, които разголват краката ни до изходното им място, и не сме разпитвали евродепутати за познанията им по английски. Направи го Жени Марчева.

Ние не сме подскачали по гол задник в шоу за танцьори пред очите на целия български народ.
Направи го Елена Йончева.

Ние не сме сводничили между проститутки и публични личности от политиката и бизнеса и не сме изнасилвали никакви дами. Направи го Доминик Строс-Кан.

Ние не сме развратничили с проститутки в басейн и не сме се снимали по време на оргиите.
Направи го един руски прокурор.

Ние не сме обслужвали орално американския президент Бил Клинтън и не сме изнасяли публично подробности за това. Направи го Моника Люински.

Ние не сме били модели за гола фотосесия преди да се омъжим за сегашния американски президент.
Направи го Мелания Тръмп.

Ние не сме обсъждали публично бельото на съпругите си и отношението им към личната хигиена.
Направи го Ахмед Доган.

Ние не сме се завирали в ничие легло и не сме разваляли ничие семейство, за да уредим себе си. Направиха го не една и две дами от нашия публичен живот, които няма да изброяваме, понеже нямада ни стигне мястото и времето...

Ние изобщо не сме натрапили всичко това.

Направихте го вие!

Също като в брадатата учебникарска история за Пикасо и нацистите. Когато те влизат в ателието му, на статива стои картината "Герника". Озверените фашисти с вдигнати автомати посочват картината и питат: "Вие ли направихте това?". Художникът отвръща: "Не, вие!".

Разбрахте ли сега?

Ние не сме жълти медии. Вие сте ожълтени публични личности.

Вие направихте всичко това. Вие родихте баджак-журналистиката и се докарахте до баджак-политиката, защото възможностите ви стигат дотам.

А ние само отразяваме това, което вършите вие.

То не ви харесва, така ли? Погнусява ви, отвращава ви, оскверняват най-възвишените ви чувства?

Тогава защо го вършите?

Ами, не го вършете, уважаеми моралисти, пуритани и борци за добри обществени нрави. Или просто изчезнете от публичното пространство и тогава нравите в обществото наистина ще станат добри. 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това