Вход
София
Времето в София 12 o C

ИВА НИКОЛОВА ИЗРИГНА: МОДЕЛЪТ "ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ" изби в цигански побои и протести в Габрово. 12 години един клан управлява града

ИВА НИКОЛОВА ИЗРИГНА: МОДЕЛЪТ "ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ" изби в цигански побои и протести в Габрово. 12 години един клан управлява града

на 12.04.2019
516040
83
ИВА НИКОЛОВА ИЗРИГНА: МОДЕЛЪТ "ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ" изби в цигански побои и протести в Габрово. 12 години един клан управлява града
12.04.2019
83
516040

Бунтове и протести в Габрово заради цигани...

Бунтове и протести в Габрово заради цигани?

Че кога в Габрово е имало цигани?

В близо 120-хилядния град до 1989 г. имаше само една циганка, която точно заради това беше по-известна дори от кмета - Божана.

В града и турци няма, но ДПС кой знае защо и как спечели мандат...

Откъде през 2019 г. в града с над 250-годишна история се взеха цигани? И защо, когато след 30 години демокрация Габрово се смали до 30 000 души, градът се напълни с цигани?

Томислав Дончев: Нека да се борим с реални средства все повече българи да се чувстват щастливи тук

Томислав Дончев: Нека да се борим с реални средства все повече българи да се чувстват щастливи тук

Нека да се борим с реални средства България да стане едно...

на 10.04.2019

Отговорът е повече от красноречив - заради модела "Томислав Дончев". Този модел е на 12 години. Над 1/3 от времето, в което системата на управление в държавата е сменено от тоталитарно и авторитарно в демократично.

Няма нищо нередно в това една и съща политическа сила да печели многократно мандати в местната власт. Въпросът е защо печели? И как.

В красивия някогашен български Манчестър групата на Томислав Дончев е разперила пипала навсякъде. А за града се чува или само когато се провежда традиционния карнавал, или когато на някого му писне от безобразията на местната власт и изпищи пред медиите...

Историята на заболяването е проста и се корени в нанеслите купища вреди не само в България, но и в цяла Европа соросоиди, концентрирани в "Отворено общество".

От "Отворено общество" започва политическата си кариера през 2007 г. днешният вицепремиер без ресор Томислав Дончев, който до този момент не само няма никакъв управленчески опит, но и образованието му - философия във Великотърновския университет, както и дотогавашната му трудова биография - в местната радиоточка и нещо си в "Отворено общество", не дават никакви основания да бъде градоначалник.

Но ГЕРБ тръгва на победен поход към властта и Томислав Дончев се ориентира правилно.

А след като се залюбва със себеподобна соросоидка също от "Отворено общество", развежда се заради нея и тя му ражда дете, двамата усърдно започват да усвояват европари, като дамата си има собствена фирма за изработване на европроекти, които да печелят. Именно тези усвоени европари, поне официално, стават причина Томисав Дончев да бъде изтеглен в София, в правителството.

В града има безброй съмнения и доказателства как са се усвоявали и се усвояват тези пари.

Но най-очевадното го излъчиха всички телевизии.

Една от тържествено откритите тераски над реката, по които да си почиват граждани и да се разхождат майки с колички, се срина във водата. Оказа се, че тези тераски са изградени без арматура. И само по някакво чудо, когато една от тях рухва, на нея няма хора.

За 12 години Томислав Дончев на три пъти монтира свои хора за кметове.

През 2010 г. на частичните избори това беше неговият човек и днешен депутат от ГЕРБ Николай Сираков - човек без образование, завършил само някакви курсове за артисти, който се прочу с това, че по Нова телевизия си пъхаше някакъв шнур в носа и го вадеше през устата си.

През 2011 г. това беше неговата приближена Таня Христова, която до този момент се подвизаваше в кабинета му в правителството.

През 2015 г. тя отново бе наложена от Дончев за следващ мандат.

С днешна дата и Томислав Дончев, и въпросният Сираков имат дързостта да твърдят, че гневът на хората е трупан с години и е справедлив.

Какво по-красноречиво самопризнание за вина и неспособност за справяне на проблемите, тъй като - припомням - в Габрово цигани никога не е имало и ако с тях днес има проблеми, взривили гражданско напрежение, те не са решавани именно през последните години...

Ето го и очевадното доказателство, че през цялото време хората на Дончев не са си мръднали пръста да решават сегашните проблеми:

"Няма решение на Общински съвет - Габрово или целенасочена стратегия за заселването на роми на територията на общината. Това заяви кметът Таня Христова в специална позиция по повод разпространени в социалните мрежи твърдения.

От позицията на Таня Христова става ясно още също така, че общината не разполага със собствени общежития, които да бъдат предоставени за обитание на лица от ромски произход. Не съществува и заплаха градът да престане да бъде областен център, тъй като условие за брой жители на областните градове не е законово предвидено.

Публикуваме пълния текст на позицията на Таня Христова по темата без редакторска намеса:

„Във връзка със зачестилите напоследък твърдения в социалните мрежи, че в ход е изпълнение на целенасочена стратегия за „внасяне на роми“ на територията на община Габрово, категорично заявявам, че такава политика или каквито и да било действия в подобна посока не се провеждат.

Изнесените твърдения, под формата на „Вярно ли е, че?“ и „Аз така чух“ не почиват на никакъв достоверен източник на информация, въвеждат в заблуда и създават предпоставки за тревога и безпокойство сред населението в града.

Точно поради тази причина считам за крайно наложително, чрез официално опровергаване на тези информации, въпреки че те се разпространяват под формата на слухове, да информирам цялата габровска общественост за следното" и т.н.

Не, това не е заявление от вчера или днес, когато габровци са по улиците. Това е публикувано от кметицата Таня Христова на 31.08.2017 г. - 2 години преди сегашните съъбития.

Ето го и краят на дългото обяснение: "Всички, които желаят да получат отговор на своите въпроси, свързани с темата, могат да заповядат на среща с кмета и общинската администрация, в понеделник 4 септември 2017 г., от 17:30 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.“

Не е ясно какви отговори са получили габровци. Ясно е само, че нищо не е направено.

Но пък твърденията на кметицата преди 2 г. дават отговор и на въпроса защо съжителката на Томислав Дончев пише гневни постове срещу циганите във Фейсбук. Хубав начин да се потули проблема с транспортираните цигани в Габрово преди избори.

Както е ясно също за хората в града, че двама от биячите на магазинера Венцислав Иванов, които взривиха гражданското търпение, са общински служители във фирмата "Благоустрояване". Това общинско предприятие е разделено и за шеф на сектора му "Озеленяване" е назначен...хм, кой? Братът на Томислав Дончев - Момчил Дончев, 

След разразилите се кумски скандали фирмата отново е обединена, на "Чистотата" е сложен друг началник, но тя се командва изцяло от брата на Томислав Дончев.

Преди това той успява да завърти сделка, при която закупува коли, струващи 2 500 лева, за по 10 000 лева. И продължава да усвоява европари по модела "Томислав Дончев", като изумява професорите по биология, твърдейки, че на 1 кв.м. ще засажда по 87 корена цветя, макар на такава площ да не могат да се засадят повече  от 25 корена.

Томислав Дончев се кълнеше, че брат му няма да работи в общината.

Нищо подобно! Работи си до ден днешен...

До ден днешен виновните общински служители за насилието над деца с увреждания в дом "Хризантема" са невинни и продължават да заемат постовете си.

До ден днешен приближената на местната кметица Даниела Василева продължава да стои под крилото ѝ и паралелно да дерибейства заедно със семейството си в Дряново, включтилено и след смъртта на едно дете с увреждания в един от тези домове.

До ден днешен бившият депутат от ГЕРБ Цветомир Михов, след три мандата в парламента, сега зарежда общинския транспорт с горива и ремонтира возилата, след като общинската работилница за ремонти е закрита.

До ден днешен семейни обвързаности в образованието тегнат над града.

Закрита е и товарната гара.

Инфраструктурата е под всякакви критика, тунел под Шипка няма.

Габрово е трудно достъпен град, а половината от габровци работят в Севлиево.

Защо мълчат местните журналисти ли?

Че защо да говорят? Миналата седмица Томислав Дончев отново ги е завел за пореден път на екскурзия в Брюксел, естествено с европари. Пък и ако говорят, никога няма да доживеят щастието на престарялата пенсионерка Минка Минчева, която бе назначена срещу 2 бона заплата за шефка на вестника в Севлиево. Така се плаща такса "Спокойствие" от модела "Томислав Дончев".

Така изглежда моделът "Томислав Дончев" след 12 години в управлението.

Единственото му постижение е, че за разкритията как работи този модел, той успя да осъди журналистката, която ги направи - мен, Ива Николова!

Но не за разкритията, а за 2 въпроса, които бях задала на трети човек. Въпроси, които разстроили Дончев душевно. И макар и тежко разстроен, продължи да стои начело на държавата...

Затова не е чудно, че вчера Томислав Дончев се появи на протеста в Габрово, заобиколен от жандармеристи, които го пазеха. А хората крещяха: "Оставка!", и на него, и на протежето му кметицата. Всъщност именно неговата поява е взривила гнева на гражданите, не мислите ли?

"Илюзия е, че след като това се случи, ще продължим по старому. Гневът на хората е справедлив", заяви Томислав Дончев пред габровци по повод на протестите срещу разпасалите се биячи.

Значи и исканията им са справедливи.

В Габрово оставките са наложителни - от кметството и до върха, който е превърнал града в частен.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(83)
1
КАК СЕ СТАВА СОБСТВЕНИК НА СПА КОМПЛЕКСИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА? С КАКВИ ПАРИ СА ЗАКУПЕНИ СПА ХОТЕЛИТЕ „БЕЛЧИН ГАРДЪН“- БЕЛЧИН БАНЯ И „СТРИМОН ГАРДЪН“ –КЮСТЕНДИЛ ? ОТ КЪДЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ ? КАК СЕ СТАВА СОЦИАЛИСТ МИЛИОНЕР ? ПИТАЙТЕ СОЦИАЛИСТА К. Д. - ДЯСНАТА РЪКА НА НИНОВА.
2
БРАВО НА ИВА ЗА ОБЕКТИВНОСТТА!
3
и аз съм поддръжник на фракцията на Томислав Дончев в Герб. Изключително компетентен и умерен. А и остана неопетнен от апартамент гейт. Да признаем, че Седмодомният прекали
4
Дончев има вина, но за затвора са началството нa ДПС. Те поддържат циганските гета c електорат беден, озлобен, неграмотен и способен само на престъпления...
5
Май Томито е обърнал гръб на някой......Мирише ми на незадоволеност.
6
Ха ха ха. Кака Ива, май пак ще опере пешкира с празноговоренето си.
7
ЦЦ отвръща на удара. Томислав ще бъде низвергнат по същия начин, по който това беше сторено с ЦЦ. Но и Томата има жокери в ръкава и ще става все по-интересно.
8
Т.н. "журналистка" изгуби изборите за кмет и сега храчи. Елементарно същество.
9
Вампира Ива Николова има лична вражда с Томислав Дончев относно имотни проблеми. Не и прави чест , че като набедена журналистка оплюва жестоко Дончев. А сайта обслужва дори и @н@лно .лично Борисов.
10
ШМЕНТИ КАПЕЛИ , ПУНТА МАРА и ВИНЕТУ... Всички от мутромиолиционерско ОПГ-ГЕРБ са невинни. Виновни са тези които ги избират. пп. ГЕРБерастоте са пътници, но в агонията си е интересно да ги наблюдаваме как се самоизяждат.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Бойко май го е страх, че времето на простите приключва и някой като Томислав Дончев може да предяви претенции. Дончев не беше много по партийната линия и спрямо цвъцко. Абе след Доган от философи ме е страх и мен.
14
в Герб????? Тая атака срещу него ....не е ей така.... Цецо да му няма зъб нещо на Томислав????.
15
Браво, убийствен анализ за мангала Томи.
16
тази ива не беше ли кандидат за кмет на габрово а кметът и дончев не съм ги избирала аз а тези които са ги освиркали така че мислете когато ходите по избори
17
Дончев беше ресорен министър, отговарящ за еврофондовете. Жена му прави проекти по европейски програми. За този конфликт на интереси кой следи? Сега ли научава Борисов, че негов вицепремиер е превърнал цял град във феодално имение? А за Добрев кога разбра това? А за Т.отев и П.ортних кога ще го проумее? Въпроси, въпроси...
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
В клинична смърт: НСИ потвърди страшната прогноза на ЦРУ за България! Само за година населението ни е намаляло с 49 995 души, стана ясно от данните на Института
20
В Габрово кръвта не е заради циганите, а заради мафията - идва буря
21
Какво изригнал урунгела Ива? Вижте я на снимката. Освен зловония, екстременти и помия друго не може да изригне.
22
Браво ПИК не мога да повярвам на очите си.Банално точни сте.Това е моделът в България.В Пловдив е същото, маминото синче Тотевото, задно със Спартак от ВиК си напазаруваха града.А от Пловдив евростолица на културата само колко сви.За земеделчето ДимИфаноф Гъбаря,кмет на общ.Марица сега шеф на предизборния щаб на ГЕРБ въобще да не говорим след циганската история в с.Войводиново.Ясно есента ще им бием шута но кога КОМПИРИТЕ ще им вземат краденото.Няма все да чакаме Господ да ги накаже.
23
ААА можело е да пишете истински неща,ама защо чак сега пиленца!? Ако продължите в тоя тон,ще ви стана фен...въпреки че ме блокирахте за коментари против ГЕРБ!!!
24
Така е! ГЕРБ тотално се провалиха. Време е за решения. БСП не е решение, а част от проблема. Решението е на 26.05 масово да подкрепим Демократична България, защото България може много повече в силна Европа!
25
Мръсна при това. Родената в Нова Загора баба не можа да стане кмет на Габрово. Това първо. И второ нали трябва да бъде отстрелян най-верният човек на Борисов - Томислав Дончев. Цвъки отвръща на удара.
26
А къде в мутренската кочина не е така. Феодалите от ГРОБ са по вертикал и хоризонтал!
27
Бабе внимавай, че вече нямаш апартамент да ти вземем. А за друго си дърта не ставаш. Да те вземем да пасеш ПАТКИТЕ на село, само за това ставаш.
28
Баба Ива,сигурно има оше някоя къща или апартамент за продан,за да плати на Томи
29
Гологлавия фъфляк е анално обруган от Цвъки в една барака до Симитли.Това е клетвен ритуал за вярност към Тиквата.В началото за да станеш член на шайката лично Тиквоча ги дупчеше.Откакто не му става,тази длъжност изпълнява Цвък.
30
Гадост! томислав е станал мутра като червените боклуци! Оставка на дончев и неговите гавази!
31
проблем има, това е ясно. Едва ли точно Дончев е проблемът, макар че човек има право на своите заблуди и погрешни схващания през годините. Нещата май отиват на ВМРО навсякъде, дори в Габрово. Феноменът ТРъмп не е случаен.
32
беше крадец, построил апартаменти, нямаше да е СВОБОДЕН човек и да казва ИСТИНАТА. Тази барака , Ива Николова, несъстояла се кметица и началника не обичат свободните хора с мнение ! Те обичат ЗАВИСИМИ , които да им плащат ! Това е проблема на ПИК !
33
po-skoro da se otkriva belene,zastoto nestata mnogo zagrubjacha.darjavata balgaria za sajalenie otiva kam raz-rucha
34
ИВЕ,ЗАД ТОВА КОЕТО Е ПУБЛИКУВАНО ПРОЗИРА МОЗЪЧНИЯ ТРЪСТ 'АПАРТАМЕНТ МИ ДАЙ',НАВЛИЗАШ В ДЪЛБОКИ ВОДИ / ГЕРБ ИЛИ ЦЕЦО / АЛТЕРНАТИВАТА ЗА 'САЙТЧЕТО' Е ПАРАНОРМАЛНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ ! ! ! !
35
Абе каква държава само-философ разпределя милиарди от еврофондове, председател на банкерите в България е химик (човек на мавъра), най-богатият в Пловдив(а може би и в България) е ветеринар, а знаем как се забогатява със животновъдство. Ееее айде някой да ми обясни. Апропо Кметица разпределя над 25млн. , а педагог. и т.н и т. н. до безкрай
36
Квазимодка Подлогова Караконджолова
37
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
38
Баба ива се оригна, добре че е с памперс. Злобарката и се отдаде случай да си върне на дончев.
39
Този дърт караконджул Ивчето де, беше осъдена от Томето да му заплати 40 000 лева за написани глупотевини. Днес се опитва да си отмъсти но както се вижда, ще плати още толкова. Добре я е осъдил човека!!! Тази вреслива и побъркана бабка не се ли поглежда в огледалото? Не, че съм фен на Томчо, но той от цялата тумба Кратунковци е най-реален. Тази дърта сврака защо не си яжприбере шефчето някъде на скрито, ужасна кукундела е!!!
40
За съжаление, дебилите вярно са 80%
41
Ива с големите уши дочака звездния си миг, да го върни на Томи, че отказал да я изплющи преди години. Щом червената БСПдирастия, която я заклеймява, сега и ръкопляска, значи тая дърта курабия, говори и пиши врели некипели, като пияна жена с курабията си!!
42
Nikolova da se maha6, vidq li narodnata lubov kum Gerb va6ite kumiri na teb i na nedqlko,vii ste sram be,samo T. Don4ev ima haber za kakvo stava vapros apuk vii se punete o6te malko 6te se nas,erete ,za6to ne razsledvate v DPS
43
Nikolova da se maha6, vidq li narodnata lubov kum Gerb va6ite kumiri na teb i na nedqlko,vii ste sram be,samo T. Don4ev ima haber za kakvo stava vapros apuk vii se punete o6te malko 6te se nas,erete ,za6to ne razsledvate v DPS
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
В публикацията има няколко лъжи. Ще спомена само една от тях. Жителите на Габрово не са 120 000 човека. През 2016 г. те са били 59 663 , а на 31 декември м.г. са 56 223 души. Това няма значение. Защо Ивa е написала тази статия срещу мен ? Защото през 2014 година я ocъдиx за клевета. Присъдената ми сума е 40 000 лева. До днес са ми изплатени 10 800 лева. Осъдената продаде селската къща на баща си, но за малко пари. Забавя плащанията, просрочва падежите, а тя друго вече няма , освен едни нacpaни гaщи. И тях ще сваля от гъзъ и.
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Баба Ива сама се направи за смях, показвайки огромната си завист към Т.Дончев, който е безспорно по-качествен човек от нея. Затова стана кмет на Габрово, а тя не успя. Пък е и грозна, твърдя го, защото (като всички истински мъже) отлично разбирам от 3 неща - футбол, коли и жени! Та, баба Ивка е по-добре да си прибира дългия език, да спре с алкохола и цигарите и да си гледа пенсийката. Нямаме нужда от ,,безценните" ѝ cъвети.
48
Ха, ха, ха, знаех си аз че "нежната красавица"с особените уши е бърз, повратлив и "съобразителен"човек и докато другите"тежкарчета,умничета-интелектуалчета "от сайтчето-кенефче ПИК се тутлявиха,тя"без някой да я кара, натиска или насъсква",веднага скълъпи по подхвърления и готов терк нужната миризливка, с която " погъдаличка" по болното място "артелчека"и сега за завист на останалите кенефаджийчета ще гушне двойна порция суджук от него! Браво, да и е честит и добър апетит!
49
отговор на коментар
Че той да не е селския бик, че да е длъжен да "радва" такива прегорели скумрии ...
50
Само като се сетя как ивето ходеше при Дончев да реве да и опрощава дълговете и ме напълва на смях. Герб я осъдиха за клевета но Стокхолмския синдром и при нея се е развил
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Заради тази статия Томислав Дончев ще си подаде оставка.
53
Томислав Дончев е единственят неопетнен, с висок интелект и е сивото вещество на партия ГЕРБ. Не бива и него да изпускаме.
54
Ванко, май си спрял да си взимаш хапчетата.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Това е единствения обективен материал на скумрията . Ако се разрови по- дълбоко ще успее да му разкаже играта. Няма проекти с европари и шефове на Оперативни програми, които да съществуват без личното одобрение на тоя лицемер Дончев. Може и дейността му като брокер на недвижими имоти в Габровско преди години да цъфне!!!
57
Прочис-тване
58
Хубавата Ива пак се изПИКа.
59
отговор на коментар
В какво точно обвинявате Ива Николова от тази статия и за кое точно трябва тя да плаща още толкова на "Томето"? Обвинявате я, че е стара и грозна, и че не е вярно това, че брат му или съжителката му са извършили подобни действия и че заемат подобни постове, или че не е имало екскурзия в Брюксел и служителката на вестника в Севлиево не е назначена на такава заплата?
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
много грозна и злобна тази вещица!
62
eee браво пик!! не о4аквах 4е ще се осмелите да пишете нещо нередно за 4овек на герб!!
63
Не е грозна, просто е остаряла малко, като всички /тъпанари/, които, като няма за какво от изброените факти да се хванат, "кавалерски" я ругаят за...ушите й. А тя, впрочем, е много класи над Т. Дончев - и като образование, и като интелект, и като реализация.А той, гОркият, понеже вечно мълчи смръщено, се мисли за много умен, че и последователи има! Не съм й фен на И.Николова, дори я презирам за навеждането й пред властниците /или собственика/, но написаното отговаря 100% на истината.
64
Сега Google плаща между 15 000 и 30 000 долара на месец за онлайн работа от дома си. Присъединих се към тази работа преди 3 месеца и спечелих 24857 долара през първия месец от работата си. Лесна и лесна работа и печалбите ви са огромни. ......... >>>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
65
Майна , верно е. Изредиха ни се сума ти европейци по дух , но не и по съдържание.Крият се в сянката на Б.Б. Кметствата се превърнаха в бизнес центрове и инкубатори , а не за решаване проблемите на хората.Чиновниците са специализирали как да те отпратят и препратят. Модела на самодостатъчност и самообслужване - чекаме барон Мюнхаузен коги ше се изтегли и изчерпи.Не знам в Габрово как е , но е подобен. За червените кметства да не говорим - там се раздават земи директно за заселване , мисля в Чирпан е така.На места българите продават имотите си и се изселват.
66
На 100 слепи един с едно око , да ги води.....Тежко на Самуила.Как става така , че хем бой ядем , плащаме си и ни навикват - требе да е дарба неква.
67
Моделът се нарича ПАРТИЕН Капитализъм, за разлика от Държавния капитализъм в Китай и Русия.
68
Написано от Цветан Цветанов, за да се ударят ББ и хората му. ДП и Доган гледа и се смеят.
69
Томислав ме осъди за 40 бона, които още му изплащам, затова съм наточена срещу него. Ива е като компютър. Който й натисне копчето за манги, тя ще го плюе да припадък.
70
отговор на коментар
Я колко интересно - кучетата на Цветанов и Борисов се захапаха. Чудничко!!! След като си спретнаха апартаментгейт, който обаче поизлезе малко от контрол, сега ще продължат с ново показване на отвратителната герберска същност. Танцувайте - валса е последен!
71
Голям пропуск на Ива Николова е мафиотския :Воден цикъл" на Габрово - връзката Дончев - депутата-авиатор и компания! Колко пари ошляпаха и колко време го 'правиха" този цикъл, само габровци си знаят!
72
абсолютно правилно! Съжалявам,че мога да ви сложа само едно плюсче.
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
Наистина ли сега габровските журналисти са ги водили пак на безплатна приятна екскурзия до Брюксел?
75
Тоя дончев ми прилича на гол,лигав охльов.В Габрово с есемеси плаши работниците си да гласуват за герб.С цветанов, и други от шайката се напиват и гърмят по нощите с пушки.Явно избиват комплекси,щото като ученик много го биехме ,а той ни се извиняваше.
76
Всичко, което е написала за Габрово е вярно!
77
Без да знам битието и политическата кариера на Т.Дончев имах прилично мнение за него, но след тази статия ми стана ясно, защо са толкова гневни габровци. Знаех,че града има за кмет жена, но като я видях и чух по време на протестите се изумих.Габровци са за ожалване- за кмет имат една мишка- ни визия ни интелект, ни човешко достойнство. Пред нея К.Нинова е истинска политдама. Габровци да не спират, дошло е време разделно. Всичко зависи от тяхната упоритост.
78
Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 впръсквания на ден Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици.http://bit.ly/2kqNpXz
79
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
80
отговор на коментар
Този в Пловдив не е ветеринар, а свинар. Не обиждай, моля.
81
А ти изплати ли си задълженията наложени ти от съда на Т. Дончев? Извинявай за въпроса.
82
ОТ ВРАГА ( ОПОНЕНТА ) ЗНАМ КАК ДА СЕ ПАЗЯ, НО ОТ СВОЙТЕ ..........НЕ ЗНАЯ.!.! И ЗА ТОВА СВОЙТЕ ЩЕ ТЕ ПРЕДАДАТ И ЗА ( ГРОБ ) ЯТ ! !! ГН ...ПРЕМИЕР ! !
83
Глобявам та още 20 хил. лева, и 240 часа обществено полезен труд, шъ чистиш офиса на Център "Амалипе" закривам заседанието
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 13586
архив

- Кажете ми, докторе, толкова ли е лошо да се пие по една чаша преди ядене?
- По принцип не, но вие явно ядете твърде често...

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1138
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на военното разузнаване ще може да е и цивилен (ОБНОВЕНА)
x
ОГЛЕДАЙТЕ СЕ! Тези признаци издават брак без любов
x