ИВА НИКОЛОВА: Има нещо гнило в теста на парламентарния шеф. И още за пасмината на Никола Минчев, Кирил Петков и разносвача на кафета Бойчев...

Час Пик ГЛАВНА

ИВА НИКОЛОВА: Има нещо гнило в теста на парламентарния шеф. И още за пасмината на Никола Минчев, Кирил Петков и разносвача на кафета Бойчев...

120089
на 14.01.2022
ИВА НИКОЛОВА: Има нещо гнило в теста на парламентарния шеф. И още за пасмината на Никола Минчев, Кирил Петков и разносвача на кафета Бойчев...
Автор:   Ива Николова

И това доживяхме покрай тая нечувана и невиждана ПРОМЯНА, дето я ПРОДЪЛЖАВАМЕ. Някакъв разносвач на кафета и тоалетна хартия (от тия, които в наше време и по нашите географски ширини се наричат "пиари") да врещи в ефир по журналисти, които задават нормални въпроси за твърде съмнителния PCR тест на шефа на парламента Никола Минчев, заради когото с днешна дата държавата е обезглавена...

препоръчано

Ако се обърнем дори без гняв назад, ще видим, че това си е съвсем истинско ПРОДЪЛЖАВАНЕ на ПРОМЯНАТА, директно заявено от обитателя на президентството Румен Радев: "Ако трябваше да подкараме някого, щяхме да започнем от ПИК".

А поводът бе набегът на копоя му с нездрав блясък в очите и алкохолен дъх в устата Бойко Рашков срещу "Труд".

Кое в поведението на въпросния пиар Александър Бойчев е извън тези рамки? Той последователно върви по правата линия на своите орисници и гурута и директно продължава точно ей тая промяна.

Ошашавени от нахалството на разносвача на кафета обаче пропуснахме нещо далеч по-скандално във врясъците му, което изцяло разкрива каква е аджеба тая ПРОМЯНА, дето я ПРОДЪЛЖАВАМЕ.

Ето каква: "Г-н Минчев е пръв по право човек в държавата като председател на парламента. Считате ли, че г-н Минчев със симптоми и охрана от НСО ще отиде в произволна лаборатория в този момент да си прави..."

А така! Първо, ние не СЧИТАМЕ, разносвачо на кафета, ние СМЯТАМЕ. СЧИТАТ руснаците, което в превод на български означава СМЯТАМ. И ти си грамотен, колкото премиера си. Лика-прилика сте си и правилно са те наели там за пиар.

Второ, г-н Минчев не е "пръв по право в държавата", а пръв - забележи! - сред равни в парламента. Неговото "пръв по право" е единствено на държавно ниво при изпълнение на държавните му функции. И пред него не пее нито премиерът, нито президентът, защото републиката е парламентарна. Това и Радев да си го набие в главата. И ти - също. Зер, вашата промяна беше тръгнала да възстановява парламентаризма.

Обаче това не означава, че председателят на парламента е с някакви по-специални права пред гражданите. Особено когато става дума за здраве, както и за болест. Нали затова радевото чудо на здравното управление Стойчо Кацаров искаше да закрива "правителствена болница", недоразбрал, че тя отдавна вече не е такава, защото не можело депутати и министри да си имат специално лечебно заведение и да се ползват с привилегии...

Нали затова дислексичният ви Кирил Петков ма'а гащи пеша до Министерския съвет с подтичваща покрай него охрана и сподирен от коли на НСО. Нали затова оревахте орталъка през 2020 г. и след това, че хората от властта са отвсякъде облагодетелствани, а народът тъне в мизерия и забрава. Нали затова връщахте властта на народа, а Радев и колежката му в президентството току се провикваха: "На ваша страна сме", "С вас сме".

А сега каква стана тя - "Г-н Минчев е пръв по право човек в държавата, като председател на парламента. Считате ли, че г-н Минчев със симптоми и охрана от НСО ще отиде в произволна лаборатории".

Съвсем по живковски: всички сме хора, обаче някои сме по-първи хора.

Г-н Минчев, Кирил Петков, Асен Василев и цялата тая неграмотна, некомпетентна и нефелна пасмина барабар с разносвача на кафета Александър Бойчев толкова ПРОИЗВОЛНО се загнезди във властта, че за нея може да има само едно специално място, където моментално да ги обгрижат с огромно предимство. Само че в нашата държава никога не са се грижили за душевното и менталното здраве на нацията.

Колкото до самия Бойчев и крясъците му в ефир по журналистите от Нова телевизия, изводът е само един - "Юпитере, ти се гневиш, значи не си прав".

Много съм добронамерена към тия хорица и смятам, че ще ме разберат. Но тъй като това е невъзможно, ще го обясня просто за "Просто Киро" и сие. Тези врясъци на Бойчев означават, че с PCR-тестът на по-първия г-н Минчев никак, ама никак не е наред и затова реагира толкова остро. Признава, един вид.

Тъй че след неговата Антраша в Нова дори и онзи, която не е разбрал, вече е наясно: зад коронавируса на председателя на парламента и обезглавяването на държавата под карантина се крие грозен замисъл - за отвличане на вниманието на братята македонци от отложеното посещение на Петков в Северна Македония, на гражданите от протестите на Костадин Костадинов от "Възраждане" и прякото му участие в тях (където, впрочем, протестиращите се опитаха да набият репортерките на БТВ, докато през 2020 г. протестиращите им носеха кафе), от все по-вихрещата се здравна криза, от намалените пенсии, от цените на горивата и закъсващия бизнес, от инфлацията и от всичките кризи накуп, които тия измамници сътвориха.

Толкова по въпроса. Иначе нека да си я продължават тая промяна. Докато накрая хората не им сменят физиономиите - и преносно, и буквално.

Както са я подкарали, Радев, май няма да ти оставят време да "подкараш медиите", защото хората ще подкарат теб барабар с промяната ти и променниците, които наплоди...

Сподели:
Бомба x
Жените ненавиждат тези 3 неща в секса Жените ненавиждат тези 3 неща в секса
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Николай Бареков с горещ коментар за гей скандала с Киро, семействата и любовниците в кабинета: Управлява ни един малоумник, който отиде в Брюксел да плюе по врага на Прокопиев - Делян Пеевски (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Николай Бареков с горещ коментар за гей скандала с Киро, семействата и любовниците в кабинета: Управлява ни един малоумник, който отиде в Брюксел да плюе по врага на Прокопиев - Делян Пеевски (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това