Ива Николова: Кухите лейки от ПП на "Просто Киро" запушват дупки всякакви с министри, Гешев и декларации

АВТОРСКИ НОВИНИ

Ива Николова: Кухите лейки от ПП на "Просто Киро" запушват дупки всякакви с министри, Гешев и декларации

155642
на 15.01.2022
Ива Николова: Кухите лейки от ПП на Просто Киро запушват дупки всякакви с министри, Гешев и декларации
Автор:   ПИК

Пълната некадърност на новото управляващо мнозинство, спечелило изборите с взлом и нахлуло във властта иззад гърба на обитателя на президентството Румен Радев с всеки изминал ден все по-зловещо се озъбва откъм парламента. И разкрива, че вече месец въпросната компания на "Просто Киро" не върши  работа за две пари - няма законопроекти, няма решения, няма никаква дейност, заради която бе избрана на управлява.

препоръчано

Никога в най-новата история на българското Народно събрание заседанията не са започвали по-късно от 9.00 часа. Сега започват, когато им дойде, но никога в 9.00 часа. Парламентарният звънец бие по най-различно време, но не и в 9.00 часа.

Никога в най-новата история на българското Народно събрание парламентарното време не е запълвано с несекващо дефиле на министри, които от пленарната зала тичат в комисиите, а от комисиите - в пленарната зала ии така всеки ден. Едни и същи отговарят на едни и същи въпроси и ги изслушват по едни и същи теми.

Никога в най-новата история на българското Народно събрание най-важната дейност на депутатите не е била да четат декларации за щяло и не щяло и да си измислят разни популистки теми, за да се дърлят, имитирайки дейност, и с тази цел дори да удължават работното си време, та да изглеждат много работни.

Включително и най-стабилното нещо в Народното събрание досега - интернет, откакто тая пасмина управлява, вече го няма. Тая същата пасмина, която уж ще въвежда електронното управление в България. Ето как - като спре интернета навсякъде.

Какво си мислите, че беше днешната декларация на ПП-та, написана като от чиновник с тежък махмурлук, с която поискаха оставката на главния прокурор Иван Гешев? 

Именно част от това нищоправене на новите "почтени" управляващи на Кирчо и Кокорчо под партизанския юмрук на Румен Радев. 

Единственият техен принцип, който са демонстрирали досега, е "дупки запушваме всякакви" - дупките в знанията им, дупките в моженето им, дупките в компетентността им, дупките в културата и интелекта им, дупките в способността им да вършан каквото и да било полезно за държавата и гражданите.

Запълват дупката, която Румен Радев отвори в държавата и сред гражданите. Запълват дупката, която представляват самите те заедно с него.

ПП на Кирил Петков и Асен Василев е олицетворение на изгубеното време на България, на безвремието в България, на "блатото", както я наричаше Румен Радев.

Е, с Кирчо и Кокорчо Радев постигна мечтата си - България прилича на блато, в което квакат жабите на измамата, провала и разхищенията на време и средства в невиждани и нечувани досега размери.

Това безкрайно междучасие за държавата трябва да свърши. И отговорните за това, че то продължава не са клетниците около Румен Радев и двамата харвардски аферисти. Отговорните са от ГЕРБ-СДС, БСП и ДПС. Дори и Демократична България, защото и там има опитни и разумни депутати, макар доскоро да бяха в други партии.

И е време те да си поемат функциите, защото така тая нефелна детска клика около "Просто Киро" скоро направо ще затрие държавата. Каквато вече недвусмислено изглежда целта им.

Сподели:
Бомба x
Жените ненавиждат тези 3 неща в секса Жените ненавиждат тези 3 неща в секса
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Николай Бареков с горещ коментар за гей скандала с Киро, семействата и любовниците в кабинета: Управлява ни един малоумник, който отиде в Брюксел да плюе по врага на Прокопиев - Делян Пеевски (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Николай Бареков с горещ коментар за гей скандала с Киро, семействата и любовниците в кабинета: Управлява ни един малоумник, който отиде в Брюксел да плюе по врага на Прокопиев - Делян Пеевски (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това