Вход
София
Времето в София 13 o C

ИВА НИКОЛОВА: Майо ма, пръчко селска! Вече не ставаш и за Околовръстното

ИВА НИКОЛОВА: Майо ма, пръчко селска! Вече не ставаш и за Околовръстното

на 17.09.2020
215924
0
ИВА НИКОЛОВА: Майо ма, пръчко селска! Вече не ставаш и за Околовръстното

Лидерката на "Изправи се. бг", което от вчера вече се нарича "Излегни се.бг" Мая Манолова окончателно се оплете в лъжите и манипулациите си и откровено се държи като телефонна измамничка. В нейната версия - телевизионна, особено след като хората наблюдаваха директно изстъпленията й в Народното събрание вчера.

Близо 20 минути Манолова обяснява в Божков ТВ, че злата председателка на Народното събрание Цвета Караянчева не я допуснала до заседанието на Комисията по енергетика. И тенденциозно пропусна да спомене поне веднъж, че такова заседание на въпросната комисия изобщо нямаше през вчерашния ден. Беше отменено заради продължилото пленарно заседание. Не че клетата водеща Цветанка Ризова беше наясно с това, защото и тя разсеяно бля по въпроса.

Тъй като обаче Манолова не блести с особен умствен багаж и може само да повтаря като папагал опорните точки, които й пишат преди БСП, а сега Бабикян, все пак се изпусна, че вчера Народното събрание цял ден е гледало Изборния кодекс.

Тъй де, гледа го. И заради удължения парламентарен ден всички заседания на всички комисии бяха отменени. А тя къде точно искаше да иде, за да брани правата на гражданите, както твърди?! Или тези дрънканици са си просто димки и прах в очите на непосветените.

Манолова, защо се правиш на луда? Ти ли не знаеш това? Или не се правиш.

Пътьом старата червена интригантка успя да внесе и интрига между Караянчева и шефа на парламентарната енергийна комисия Валентин Николов. Той я бил пуснал на заседанието, а пък тя - не. Миличка, това не ти е "Позитано" 20, където въртеше интригите си и срещу Сергей Станишев, и срещу Корнелия Нинова. Забрави тая селска простащина, с която се примъкна от креватите в Кюстендил в креватите в София.

От очевидните си манипулации Манолова направо изпадна в шизофрения. И заяви, че в парламента хем ежедневно влизали хиляди граждани, хем парламентът бил забранен за граждани.

И разтегли един безкраен локум как срещата й с майките на деца с увреждания в сградата на парламента била "абсолютно случайна". Ти да видиш! Също както същите тия майки се бяха барикадирали в същата тази сграда преди извънредното положение, а Манолова отново беше при тях.

След което продължи да хока Караянчева, че изхвърлила мирно протестиращи граждани чрез НСО. Мирно протестиращи граждани, които думкат с метли по цинкова кофа, крещят "Оставка!", каруцарски ругаят всеки, който не ги подкрепя, търкалят се по пода и отказват да напуснат територията на Народното събрание.

Майо ма, пръчка селска! Я се опитай да влезеш в Белия дом или Сената с метла, да тракаш по цинкова кофа и да се търкаляш по пода, та да видиш какво ще ти се случи. И не само там. И във Франция, и в Германия, и в Италия, и където и да било по демократичния свят. Само че там се грижат за хората с твоите отклонения...

Гражданите, та гражданите. Това е всяка втора дума на Мая Манолова. Преди да стане омбудсман благодарение на Бойко Борисов, чиято оставка иска сега, беше "партията, та партията".

Не е ясно за кои граждани говори Манолова, при положение че огромната част от гражданите просто не могат да я дишат. Тя заявява, че в тяхно име се канела "да разгражда този порочен модел".

Кой модел ще разгражда монтажничката му и чрез БСП, и чрез братя Галеви, и чрез поправката "Ванко 1" в защита на сводници, и чрез Костинбродската афера Мая Манолова не е ясно. Ясно е само, че няма как да качи гражданите на тая шейна, че монтажничката на всички порочни модели у нас ще ги разгражда. Защото без тях тя е невъзможна в никаква форма - нито като партийка, нито като антипартийка. Просто е една застаряла грозна мимикрия.

Но накрая все пак Манолова изплю камъчето за целта на снощните панаири, когато не се посвени да използва и дете със специални потребности. И бурно се възмути, че това можело да се случи на всеки български гражданин, а нито един сутрешен блок на телевизиите не показал клетите потърпевши.

Да, бе, Манолова. Всички знаем, че това беше целта на вчерашните ти панаири. Да те покажат по телевизията. Показаха те, вярно, не в много гледаемо време. Язък за барута!

Но не само сутрешните блокове на телевизиите, а и голяма част от протестиращите публично се разграничиха от твоите изстъпления и от безскрупулната ти експлоатация на хората в неравностойно положение. Защото това е срам и позор!

Ти не разбираш какво е срам и позор. Иначе биографията ти щеше да е друга. 

Но да знаеш - маските винаги падат. Твоята вече я няма. А лицето, което разкри, нито е за гледане, нито е за слушане.

Скрий се, измамнице! На "любимите" ти граждани им се повръща само от вида ти, както ти показаха няколко пъти по улиците и площадите.

Ти не си една от тях. Ти не си и една от нас, другите. И не можеш да говориш нито от името на едните, нито от името на другите, и изобщо от ничие име. Върви да вършиш единственото, което можеш - да демонтираш нечий семеен креват, монтажничко стара, и изчезни!

В краен случай - на Околовръстното, при плантацията за марихуана на Бойко Борисов.

 

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34823
архив

- Как можахте да се напиете така?
- Попаднах в лоша компания. Бяхме четирима души. Аз имах бутилка водка, а останалите не искаха да пият.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x