Вход
София
Времето в София -3 o C

ИВА НИКОЛОВА: Наглецът Румен Радев нямало да краде, ама брани разследвания за присвояване на 1 млн. лв. Костя Копейкин. И улично куче да сложат на мястото на президента, ще е по-добре - поне ще благодари, че го храним

ИВА НИКОЛОВА: Наглецът Румен Радев нямало да краде, ама брани разследвания за присвояване на 1 млн. лв. Костя Копейкин. И улично куче да сложат на мястото на президента, ще е по-добре - поне ще благодари, че го храним

на 19.05.2020
262730
0
ИВА НИКОЛОВА: Наглецът Румен Радев нямало да краде, ама брани разследвания за присвояване на 1 млн. лв. Костя Копейкин. И улично куче да сложат на мястото на президента, ще е по-добре - поне ще благодари, че го храним
19.05.2020
0
262730

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Румен Радев.

Такава е градацията на това понятие след днешното поредно лобистко посещение на президента по време на карантината в частна фирма с неизвестни цели.

Наглецът обяви, че ако управлявал той, нямало да краде. Но в същото време с нездрав блясък в очите застана с гърди зад изявите на клиента на прокуратурата Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, разследван за присвояване на 1 млн. лв. държавна субсидия.

И изрецитира тъпата опорка, че хората имат право да протестират и исканията им са справедливи. Даже посегна на полицаите, защо ги проверявали - понеже едва ли му изнася на Радев, че МВР спипа при Копейкин издирвани престъпници, с ножове и дрога, бегълци от карантината...

Радев нагло говори само за протестите срещу правителството, но мълчи за 3-седмичните протести пред президентството, на които му искат оставката пред президентството.

Ами, да сравним!

На протеста на Костя Копейкин масово дефилираха криминално проявени лица, докарани с автобуси от Варна, Шумен и Бургас, които се бяха окопали някъде по време на карантината и изпълзяха именно на това събитие. Полицията бързо ги разпозна и веднага взе да си ги събира, поради което "всенародния протест" на Костя Копейкин накрая се сведе до 25 души. Сред тях пък лъснаха с водеща роля вечният протестър Йоло Денев и уволнената "гнила ябълка" на родното правосъдие Румяна Ченалова.

На протеста за оставката на Румен Радев има млади хора, някои от които работят в чужбина и страшно се срамуват от поведението и изявленията на българския президент. Те са лоялни граждани с легални професии и млади семейства с деца и смятат, че в тази критична ситуация родният държавен глава не само е безполезен, а и вреден.

Радев твърди, че ако управлява, няма да краде. Което изобщо не му пречи да брани главния запевчик на протестите срещу правителството в лицето на Копейкин, който е разследван от прокуратурата за откраднатата държавна субсидия за партийката му, с която си е купил скъпарска вила на брега на морето и луксозен апартамент.

Няма да напомняме как Радев не е крал държавни пари, за да издържа любовницата си на два щата и да й осигурява жилище под наем, плащан също от държавата. Нито как е връткал покупко-продажби на държавни апартаменти, получени от армията, за лична облага.

Значи, ето как няма да краде Радев - когато кражбите ги прави той и привържениците му, това е право на гражданите. А когато някой ги разкрива, крадецът виква: "Дръжте крадеца!"

Горе-долу като с мерките, които бил обявил. За трети път го питаме какви мерки предлага и той за трети път казва, че ги бил обявил. Дори дискусия направи пак за мерките и пак - нищо. 

Така че, хора, ако някой някъде и чул и видял тези мерки, ами, дайте им гласност де! Защо ги криете?! Че това са такива прекрасни мерки, а пък вие мълчите. Срамота!

Обаче Радев изобщо не го е срам да работи лобист на частници - ни на частната фирма "Грипен", нито на частната фирма "Емко", нито на частната гръцка фирма за соларни пана "Миролио". Защо го прави, той си знае. А пък ние се досещаме. Заради каквото го правят всички лобисти.

Явно гледа и на държавата като на частна фирма. Слава богу, тя не е. И слава богу, е ПАРЛАМЕНТАРНА република.

Затова имаме една добра и една лоша новина за всички привърженици и бранители на т.нар. президент Румен Радев.

Добрата е, че най-лесното нещо на тоя свят е да изберат по-добър от него за целите си. И улично куче да сложат на негово място, пак ще е по-добре. То поне ще е благодарно, че го храним. А Радев го изхранваме с бюджета цял живот, още от армията, та до днес, но пак плюе държавата.

А изводът е, че с лобиста Радев начело на държавата и с политическата му родителка Корнелия Нинова начело на БСП Бойко Борисов няма никаква грижа с опозицията си и със следващите си мандати.

Явно, докато на самият него му омръзне.

Сподели:
свързани новини
Циничната лъжа на Румен Радев, че българите измират при Бойко Борисов (ТАБЛИЦИ, ДАННИ, ЦИФРИ) Циничната лъжа на Румен Радев, че българите измират при Бойко Борисов (ТАБЛИЦИ, ДАННИ, ЦИФРИ)
В годините Радев е ръсил много лъжи, много е спекулирал в...
на 19.05.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18488
архив

Вуте: - Абе, Нане, моеш ли да ми дадеш назаям каручката, оти моята се прехаби нешо? Нане: - Да кажем, че ме нема, те ме те, тука съм си. Да ти кажем, че каручката я нема, тея те, там си е. Затова, че ти отговорим уклончиво - Ти що си не е*еш майкята?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x